Exclusiv. Dan Vîlceanu nu renunță la PNL. Deputatul se pune la curent cu noutățile din interior. Video

Exclusiv. Dan Vîlceanu nu renunță la PNL. Deputatul se pune la curent cu noutățile din interior. Video Dan Vilceanu, Florin Citu Sursa foto:. EVZ

Dan Vîlceanu rămâne apropiat de PNL, chiar dacă foștii săi colegi de partid au votat pentru excluderea sa, în vară, Deputatul de Gorj a rămas alături de prietenul său, Florin Cîțu, spre deosebire de echipa câștigătoare care l-a înlăturat fără nici cea mai mică ezitare de la șefia PNL. Chiar dacă a ajuns un disident, Dan Vîlceanu se menține la curent cu noutățile din partid, ieșind la cafea cu alți liberali.

Dan Vîlceanu este singurul liberal care i-a rămas loial lui Florin Cîțu în momentul în care a fost înlăturat de la conducerea PNL. Spre deosebire de restul membrilor echipei câștigătoare s-au dezis de el, Vîlceanu nu l-a abandonat. Mai ales că, dincolo de politică sunt legați și de o prietenie destul de solidă.

Refuzând să părăsească PNL, așa cum a făcut-o Ludovic Orban cu susținătorii săi, cei doi au format aripa disidentă. Ori de câte ori au ocazia, Florin Câțu și Dan Vîlceanu contestă măsurile adoptate la guvernare, de coaliție, dar și strângerea relațiilor dintre PSD și PNL.

Ca să-l izoleze total pe Florin Cîțu, echipa câștigătoare a decis să-l dea afară din partid pe deputatul Vîlceanu. Pretextul a fost acela că deputatul a votat împotriva guvernului Ciolacu, la învestirea din Parlament.

Ne puteți urmări și pe Google News

Chiar și așa, Dan Vîlceanu a rămas apropiat de foștii săi colegi politici, dar mai ales de Florin Cîțu. Nu s-a îndreptat spre partidul lui Ludovic Orban, Forța Dreptei. Probabil speră în vremuri mai bune când liberalii se vor rupe de PSD, iar el și prietenul său, Cîțu, vor reveni în cinste. Până atunci, apare în emisiuni de televiziune făcând dezvăluiri despre nemulțumirile interne din PNL.

Dan Vîlceanu la cafea cu colegul de circumscripție

Dan Vîlceanu a fost surprins la o cafea, zilele trecute, de paparazzii Evenimentului Zilei, cu un alt liberal Gheorghe Pecingină. Cei doi se cunosc bine dat fiind că sunt colegi de circumscripție, nu doar de parlament. Ambii sunt deputați de Gorj.

În fața ceștilor cu băutură fierbinte, la o țigată, cei doi au discutat, cel mai probabil, chestiuni arzătoare la ordinea zilei. Dan Vîlceanu părea că se pune la curent cu ultimele noutăți din viața PNL și a coaliției de guvernare. Mai ales că întâlnirea a survenit în contextul măsurilor de austeritate pe care și-a asumat răspunderea Marcel Ciolacu.

Din când în când, în vreme ce colegul său de circumscripție îi expunea situația, Dan Vîlceanu se strâmba dezaprobator. Aceasta în timp ce trăgea din țigară. Figura părea că spune „ce dobitoci... câtă prostie...”

De partea cealaltă, în timpul expozeului, deputatul Pecingină își privea telefonul, citindu-și mesajele. La un moment dat, fără să țină cont că este în public, și-a băgat un deget în nas și a început să exploreze. În vreme ce colegul său de partid.