Evenimentul Zilei > Monden > Dan Bittman a făcut-o pe Elena Udrea să plângă. Show incendiar pe canalul de Youtube al Evz-Capital
VIDEO

Dan Bittman a făcut-o pe Elena Udrea să plângă. Show incendiar pe canalul de Youtube al Evz-Capital

Elena Udrea a izbucnit în lacrimi în noul show pe care cunoscutul și apreciatul artist Dan Bittman îl realizează și care este difuzat pe pagina de Youtube Evz - Capital.

Dan Bittman a făcut-o pe Elena Udrea să plângă. Acest lucru s-a întâmplat în prima ediție a emisiunii „Je suis Bittman”. Noua emisiune va fi difuzată joi, 15 aprilie, cu începere de la ora 20.00, pe canalul de YouTube Evz – Capital. Dan Bittman va debuta la Evenimentul Zilei cu o serie de interviuri incendiare pe care le va realiza, în stilul său, cu diferite personalități ale vieții publice din România. În prima ediție show-ului susținut de apreciatul artist, invitat a fost Elena Udrea, fost om politic și ministru.

Cei doi au discutat pe mai multe teme, iar la un moment dat Elena Udrea a izbucnit în lacrimi, în timpul dialogului. Subiectele abordate de cei doi au atins, la un moment dat, momente sensibile din viața Elenei Udrea. Rememorând aceste capitole, care i-au marcat viața, ea și-a dat frâu emoțiilor. În acest moment, fostul ministru Elena Udrea nu s-a mai putut controla și a izbucnit în lacrimi.

Ediția de debut a emisiunii pe care Dan Bittman o realizează și care o are ca invitată pe Elena Udrea, va fi difuzată, așa cum am mai arătat, pe canalul de Youtube YouTube Evz Capital.

Un nou show realizat de Dan Bittman

Cunoscutul și apreciatul muzician Dan Bittman debutează cu emisiunea „Je suis Bittman” pe canalul de YouTube Evz – Capital. De asemenea, emisiunea va fi difuzată și pe pagina de Facebook evz.ro. Va fi un show incendiar, în care Dan Bittman va realiza o serie de interviuri cu personalităţi ale vieţii publice din România, în maniera sa proprie. Dan Bittman este un artist care s-a intersectat, de-a lungul timpului cu numeroși oameni speciali şi cu situaţii de viaţă mai puţin obişnuite.

Pentru a putea viziona edițiile show-ului „Je suis Bittman” cei interesați trebuie să se aboneze la canalul de YouTube Evz – Capital şi dea like paginii de Facebook evz.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.