Vineri, Elena Udrea a postat un videoclip în care Adrian Alexandrov, iubitul acesteia, sparge lemne cu toporul în fața vilei lor de la Corbeanca.

„Activități în timpul pandemiei”, este mesajul care însoțește videoclipul postat de fostul ministru.

În videoclip, se poate observa cum Elena Udrea își încurajează iubitul. „Bun!”, spune fostul ministru după ce Alexandrov a spart prima bucată din lemn. „Ca la țară, da?”, a spus acesta în timp ce se pregătea să spargă și celelalte bucăți de lemne. „Ca la Corbeanca”, îi răspunde fostul ministru.

Avertisment din partea internauților

În videoclip apare și micuța Eva, în vârstă de 2 ani, care le spune părinților ei că lemnele ar trebui tăiate cu fierăstrăul. Aceasta se află destul de aproape de locul în care Alexandrov își desfășoară activitatea, fapt ce stârnește îngrijorări în rândul internauților.

„Aveți grijă cu toporul, oricând se poate rupe și lovi pe cei din jur. Asigurați-vă că nu aveți pe nimeni prin preajmă. Eu am văzut că în spatele d-voastră era o mică fetiță. Vă spun toate astea deoarece cunosc cazuri”, a fost unul dintre comentariile lăsate de internauți.

De ce nu s-a căsătorit Elena Udrea cu Adrian Alexandrov

Invitată la emisiunea „40 de întrebări”, Elena Udrea a spus că relația cu Adrian Alexandrov este una solidă, că au amânat căsătoria din motive care nu au ținut de ei: perioada neagră din Costa Rica, revenirea în țară și declanșarea pandemiei. Dar când va fi momentul vor face și cununia.

„Nu mi-am cunoscut niciodată soacra”, a dezvăluit Elena Udrea. Ea a spus că mama lui Adrian trăiește de mulți ani în Italia, iar după întoarcerea lor în țară, la începutul acestui an, a explodat Covid-ul în toată lumea, iar printre primele țări care au avut interdicție de călătorie a fost Italia. Așa că mama lui Adrian nu a putut veni până acum în țară ca să-și vadă cei doi băieți (Adrian mai are un frate „la fel de reușit”), nepoțica și pe mama ei.

Elena Udrea a spus că, de altfel, ea nu a cunoscut nicio soacră, nu a trăit această experiență, deoarece mama primului soț, Dorin Cocoș, era decedată atunci când ei s-au cunoscut.