Evenimentul Zilei > Social > Denise Rifai, o nouă lovitură, după bomba cu Elena Udrea. Liderii PSD tremură deja!
Denise Rifai, o nouă lovitură, după bomba cu Elena Udrea. Liderii PSD tremură deja!

Denise Rifai, o nouă lovitură, după bomba cu Elena Udrea. Liderii PSD tremură deja!

După extraordinarul succes înregistrat cu emisiunea în care a avut-o ca invitată pe Elena Udrea, Denise Rifai pregătește o nouă super-lovitură la Kanal D

Emisiunea cu Elena Udrea a fost un succes absolut pentru Denise Rifai, la prima ei emisiune realizată pentru Kanal D, după plecarea ciudată de la Realitatea Plus.

Fost premier al României, Viorica Dăncilă revine în luma reflectoarelor, după o pauză de aproape un an. Marti, 13 octombrie, de la ora 23:00, la Kanal D, telespectatorii vor avea ocazia să afle răspunsurile Vioricăi Dancila, una dintre cele mai puternice si controversate figuri din structurile de putere ale României, la întrebarile incisivei jurnaliste Denise Rifai, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 „V-am promis o toamnă altfel. Vă invit marți, de la ora 23:00, să urmăriți 40 de întrebări cu Denise Rifai, la Kanal D, să aflăm împreună răspunsurile, reacțiile Vioricăi Dăncilă la acele teme care ne-au preocupat pe mulți dintre noi”, a declarat Denise Rifai. În vârstă de 56 de ani, Viorica Dăncilă a fost premierul României în perioada 29 ianuarie 2018 – 4 noiembrie 2019. Apoi, a candidat la funcția de președinte al țării, dar a fost învinsă în turul al doilea de Klaus Iohannis, cel care a obținut un nou mandat la Cotroceni.

Udrea, revenire pe micile ecrane, după mult timp

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, un format internațional de succes, își propune să aducă în fața publicului larg, sub lumina reflectoarelor, personalități din diverse domenii. Invitații emisiunii se vor dezvălui în fața publicului într-un maraton complex al întrebărilor menite să facă lumină în ceea ce privește aspecte dintre cele mai diverse ale parcursului profesional, dar și personal al acestora. Emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai” poate fi urmarită în fiecare marți, de la ora 23:00, la Kanal D!


Evz TV. „Dosare de presă”. Denise Rifai se întoarce cu „40 de întrebări” și foarte multe răspunsuri


Emisiunea Denisei Rifai a constituit un prilej ca și Elena Udrea să apară la TV după o absență îndelungată. „Vreau să-ți spun la Elena Udrea că m-a impresionat foarte tare că a avut curaj să vină la mine, nevorbind cu mine, nedorind să negocieze ceva și o să vedeți o femeie demnă, care are curaj și spune lucruri. O să vedeți o femeie care recunoaște că a greșit. Este un interviu care, dacă nu bun, să nu mă laud singură, dar interesant de urmărit”, spunea Denise Rifai.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: