Evenimentul Zilei > Monden > Dan Bittman rămâne în top. Controversele pe tema COVID sunt istorie. Spectacol cu casa închisă
Dan Bittman rămâne în top. Controversele pe tema COVID sunt istorie. Spectacol cu casa închisă

Dan Bittman rămâne în top. Controversele pe tema COVID sunt istorie. Spectacol cu casa închisă

Concertul închinat femeii și programat pe data de 7 martie la Rapsodia City Center din Botoșani se desfășoară cu casa închisă. În ciuda controverselor pe tema coronavirusului, Dan Bittman este deja sold-out la primul spectacol.

Dan Bittman rămâne în top. Lumea s-a înghesuit și a cumpărat bilete la concert, la un preț de 175 de lei. Acum, au mai rămas tichete doar pentru show-ul din 8 martie. Trebuie spus însă că în prețul biletului, pe lângă muzică, intră și o gustare, un fel principal și un desert.

Din cauza normelor anti Covid, numărul de locuri a fost limitat la doar 180 de persoane pentru fiecare reprezentație pe care Dan Bittman o va susține la Botoșani.

Cu cine va urca Bittman pe scenă

„Rugăm pe toți cei interesați să își facă rezervări doar pentru data de luni, 8 martie! Locurile din data de 7 martie au fost ocupate integral, fiind atinsă deja «cota legală» permisă de lege la momentul actual și anume cea de 30% din capacitatea sălii”, a anunțat impresarul Liviu Sorinel, potrivit botoseneanul.ro.

Deși nu va fi însoțit de colegii de la Holograf, cunoscutul interpret nu va concerta singur. Autorul atâtor melodii de dragoste, numai bune de fredonat la început de primăvară, va fi acompaniat de Marius Baţu (Poesis), de cântărețul de muzică populară Dan Doboș, dar și de un copil extrem de talentat, Yanis Pavel.

„Muzică bună, oameni frumoși, bucate alese, iar toate femeile, mai ales cu prilejul zilei de 8 Martie, vor simți că sunt cu adevărat sărbătoritele noastre! Se vor simți speciale și superbe, așa cum ar trebui să se simtă și să fie tratate de către noi, bărbații, în fiecare zi”, a conchis impresarul.

Artistul, de o sinceritate dezarmantă

La finalul anului trecut, Dan Bittman, solistul trupei Holograf, s-a aflat în centrul unui uriaș scandal. Cunoscutul artist a contestat vehement restricțiile și s-a declarat convins că situația epidemiei de COVID-19 nu este așa cum o prezintă autoritățile. Declarațiile sale au devenit virale în mediul online și au provocat numeroase reacții. Pro și contra.

„Am gura spurcată și îmi permit s-o spun și asta o să fac până o să închid ochii, de COVID. Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții de genul ăsta, pentru că sunt degradante si dezumanizante. Îmi spun părerea și am să mi-o spun cu tărie până la capăt. Nu se poate așa ceva, este prea mult”, a declarat la timpul respectiv, Dan Bittman.