Până de curând Bittman își găsise fericirea în brațele unei cântărețe aflată la început de drum pe nume Monica Odagiu. Povestea lor de iubire a fost descoperită de ziarele tabloide la începutul anului. Din nou, frumoasa și delicata Liliana Ștefan, femeia cu care artistul trăiește în concubinaj de 28 de ani și cu care are trei copii primise o lovitură emoțională de la iubărețul Dan Bittman.

Amorezatul i-a compus și o melodie tinerei Monica Odagiu, pe care au cântat-o în duet, dar care nu s-a bucurat de prea mult succes, la fel cum nici relația lor nu a ajuns prea departe.

Acesta s-a întors la familie imediat ce a început pandemia de coronavirus, implicit alături de Liliana. În luna martie deja petrecea carantina lângă copiii săi și mama lor, dar a preferat să păstreze tăcere asupra aestui episod de rătăcire bărbătească la 58 de ani. Acum însă vrea să pornească o adevărată revoluție. Scânteia s-a aprins în momentul în care artistul a primit, la fel ca toți cei din București și Ilfov, mai multe mesaje prin sistemul național Ro-Alert.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.