Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Marin și Mihaela Tatu, din nou pe micul ecran. Fuego le are invitate în emisiunea lui
Andreea Marin și Mihaela Tatu, din nou pe micul ecran. Fuego le are invitate în emisiunea lui

Andreea Marin și Mihaela Tatu, din nou pe micul ecran. Fuego le are invitate în emisiunea lui

Fuego - Paul Surugiu și echipa sa de la TVR 2 pregătesc deschiderea unui nou sezon al emisiunii „Drag de România”.

Emisiunea, care se bucură de priză la public după cum o dovedesc măsurătorile de rating, intră în cel de-al șaselea sezon. Duminică, 4 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2, Fuego își invită telespectatorii la o emisiune într-un format nou.

Una dintre noutățile sezonului este faptul că publicul telespectator va fi aproape de Fuego, la câțiva pași. Nu fizic, ci online, virtual. Pe ecranul led din platoul emisiunii peste 100 de admiratori fideli vor participa la fiecare ediție.

Fuego ne-a spus că a pregătit mai multe premiere muzicale pentru această primăvară, oameni semnificativi, „artiști talentați, pe care trebuie să-i cunoaștem și să-i apreciem, chiar dacă nu se bucură poate de o popularitate covârșitoare.

Sezonul cu numărul șase va fi unul cu personalități diverse, contrastante, din multe domenii de activitate, cu artiști iubiți, colaborări inedite, dar și cu folclor de calitate, autentic.

Printre alte exclusivități ale sezonului, echipa anunță o ediție specială pentru ziua de Paște. Atunci va fi sărbătorită o mare artistă a românilor, iubită de toate generațiile și adulată de peste 50 de ani.

Nu vor lipsi duete inedite între Fuego și artiști cunoscuți și îndrăgiți de telespectator, precum și familii de poveste. Este pregătită și o gala cu cei mai iubiți artiști din Basarabia, pe care-I cunosc și-i iubesc toți românii.

“Cred că suntem o alternativă bună la tot ce se vede pe la televizor! Ne facem treaba cu profesionalism, cu decență și încercăm să aducem și informație, dar și bucurie, umor, muzică frumoasă, cântată exclusiv în limba română! Mi-am dorit din suflet ca proiectul acesta să prindă rădăcini și iată-ne ajunși la sezonul cu numărul șase, care le întrece pe celelalte, pentru că e relaxat, e cu oameni frumoși și speciali și momente pe care să le puneți aproape de sufletul vostru!

Nu suntem comerciali neapărat, suntem clasici și ne place să oferim un divertisment împachetat în simplitate și calitate. În emisiunea mea voi promova mereu oamenii valoroși și-i voi arăta pe cei care muncesc, care depun efort, care pun accentele corect în muzica lor. Eu zic să vă uitați, pentru a avea duminici perfecte, de la ora 15.00, la TVR 2, locul în care aveți mereu programe de calitate!”, spune Paul Surugiu-Fuego.

Divele micului ecran la „Drag de România”

Prima ediție se anunță a fi una plină de surprize. Fuedo o va avea invitată pe celebra Zână a Surprizelor, simbolul audiențelor din România, Andreea Marin. Aceasta va povesti despre televiziune, despre mama sa, despre răutățile celor din jur. Dar și despre celebrul proiect “Surprize, surprize”.

În emisiune va fi prezent și un coleg drag Andreei, actorul Gabriel Coveșanu, alias COVE, acum prezentator la Pro Tv. Cei doi își vor aduce aminte de momentele când făceau împreună emisiunea la TVR.

Tot în prima ediție le veți putea asculta pe frumoasele și talentatele Alexandra Ungureanu și Alexandra Crăescu, două voci speciale, care fac performanță și care reușesc să se mențină în preferințele publicului.

Exclusivitatea ediție este prezența Mihaelei Tatu, care nu a mai apărut demult la televizor. Ea va povesti ce face în prezent, va spune cum a trecut peste greutăți, dar și cum poți fi fericit. În premieră, aceasta va cânta alături de bunul ei prieten, Cristian Faur, dar și în duet cu Paul Surugiu. Fuego are și o premieră muzicală în prima emisiune a sezonului, difuzată de TVR 2, duminică, 4 aprilie, la ora 15.00.