Evenimentul Zilei > Monden > Dacă află asta, Harry nu va mai vorbi niciodată cu William. Părerea moștenitorului despre Meghan
Dacă află asta, Harry nu va mai vorbi niciodată cu William. Părerea moștenitorului despre Meghan

Dacă află asta, Harry nu va mai vorbi niciodată cu William. Părerea moștenitorului despre Meghan

„Cherchez la femme”, pare să spună cea mai recentă carte dedicată tinerei generații a Casei Regale.

Un expert pe probleme de monarhie face dezvăluiri incitante despre rolul, sensibil mai mare decât pare la prima vedere, al intrării mondenei Meghan Markle în familia regală britanică.

Prințul William s-a temut serios pentru viitorul monarhiei britanice în momentul în care Prințul Harry a luat-o în căsătorie pe Meghan Markle, susține un expert apropiat de Casa Regală.

În biografia sa „Battle of the Brothers”, expertul pe probleme regale Robert Lacey a explicat modul în care Prințul William a fost îngrijorat de impactul pe care căsătoria fratelui său mai mic l-ar fi putut avea asupra monarhiei Marii Britaniei.

Lacey afirmă că Ducele de Cambridge a fost foarte preocupat la auzul veștii că Harry o va lua în căsătorie pe fosta actriță americană, potrivit unui fragment din carte, publicat de faimoasa revistă mondenă People.

„Pentru William, era vorba de statutul viitor al monarhiei sale, de încrederea sa sacră îm aceasta. În vreme ce pentru Harry era vorba de iubirea unei femei complexe și captivante, care până la urmă s-a dovedit că a dat sens vieții lui.

Prins în mreje

William s-a temut că fratele său a ars etapele în faza de curtare, și nu s-a sfiit să îi spună asta, atunci când Harry a început să dea de înțeles destul de repede că a fost prins în mrejele lui Meghan Markle”, explică acest fragment al volumului.

În vreme ce William o cunoștea pe Kate Middleton de 10 ani în momentul în care s-au căsătorit, Prințul Harry și Meghan s-au întâlnit pentru prima oară în 2016, la un blind date, și au devenit soți numai doi ani mai târziu.

Ținută în probe

„Răbdătorul William, de dragul monarhiei desigur, a avut nevoie de timp pentru a-și lua angajamente față de Kate. A ținut-o în probe în toți acești ani”, mai scrie Lacey. Acesta mai precizează că William a avut discuții deschise cu fratele său mai mic legat de îngrijorarea sa secretă, însă Harry a crezut că este preocupat mai degrabă de aranjamentele legate de averea care urma să îi revină după căsătorie. „Răspunsul lui Harry a fost o reacție bruscă și ofensată”, mai precizează autorul volumului.

O altă biografie lansată anul acesta și care a făcut furori în Regatul Unit, intitulată „Finding Freedom”, pretnde că Harry l-ar fi făcut snob pe Ducele de Cambridge din cauză că acesta l-a avertizat cu privire la pericolul reprezentat de „fata aia, Meghan”.

Sursa: The Sun

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: