Evenimentul Zilei > International > Viitorul Monarhiei Britanice, în pericol! Nu e vorba de fițele lui Meghan, e mult mai grav
Viitorul Monarhiei Britanice, în pericol! Nu e vorba de fițele lui Meghan, e mult mai grav

Viitorul Monarhiei Britanice, în pericol! Nu e vorba de fițele lui Meghan, e mult mai grav

Noi detalii din viața familiei regale a Marii Britanii au fost scoase la iveală. Și ele creionează un tablou subru: relația dintre prinți este desastruoasă.

Relația dintre cei doi s-a deteriorat în ultima vreme, iar în prezent legătura este una glacială. Lucrurile merg prost între prințul William și fratele său, Harry. „Legătura este mai rea decât poate să-și închipuie cineva”, a spus un biograf regal care a scris o carte „bombă”. Este vorba despre Robert Lacey, cel care a devenit expert pentru Netflix în producția „The Crown”.

El dă detalii în lucrarea sa despre ruptura dintre cei doi frați, care a zguduit Palatul regal, conform The Sun. Cartea se numește „Bătălia fraților” și poate provoca unul dintre cele mai mari scandaluri din istoria monarhiei britanice. Autorul a avut informații din interior și a scris despre relația foarte proastă pe care prințul a avut-o cu soția fratelui său, Meghan. Fapt ce a dus, cu trecerea timpului, la o uzură și la mari tensiuni între cei doi frați.

Meghan a făcut bani de una singură

Ulterior, Harry a renunțat la orice implicare și atribuții ce presupuneau monarhia și s-a mutat la Los Angeles cu soția sa și fiul său, Archie. Normal că familia nu s-a putut pierde în anonimat și a rămas în atenția presei internaționale. În ceea ce privește marile tensiuni dintre William și Harry, Robert Lacey este de părere că, dacă ele nu vor fi detensionate, criza va fi una istorică pentru familia regală.

Asemănătoare cu criza provocată de prințesa Diana, care înainte de-a deceda în 1997 se separase de prințul Charles. „Ar putea fi una dintre traumele care au schimbat monarhia”, mai spune scriitorul.

Lacey, care a scris în anii ’70 o biografie a reginei Elisabeta a II-a, crede că această criză ar putea să fie rezolvată, dar dinspre Palat nu vin semnale care să arate o reconsiderare a relației cu Harry. El spune că Meghan, fostă vedetă la Hollywood, este o persoană „dificilă” și „are un nivel periculos de ridicat de încredere în sine”. În aceste condiții, ar trebui să fie ținută sub control mai strict de către membrii familiei regale.

Autorul cărții a mai remarcat: „Există un singur om care a devenit milionar pe propriile-i forțe în acea familie: Meghan.”

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: