Evenimentul Zilei > International > Curaj și disperare. O femeie însărcinată și-a salvat soțul din colții unui rechin
Curaj și disperare. O femeie însărcinată și-a salvat soțul din colții unui rechin

Curaj și disperare. O femeie însărcinată și-a salvat soțul din colții unui rechin

Un atac brusc era să se lase cu urmări tragice.

Deși este însărcinată, o femeie a reușit o performanță uluitoare și și-a salvat soțul de la moarte. Și nu în orice context, ci atunci când bărbatul a avut de-a face cu un rechin în Florida. Soții Dukes-Eddy se aflau într-o vacanță, împreună cu mai multe rude și au decis să înoate în apele Oceanului Atlantic.

La scurt timp după ce a intrat în apă, Andrew Eddy a fost atacat de un rechin.  Conform raportului departamentului de poliție din comitatul Monroe, soția sa însărcinată a observat aripa rechinului, dar și cum apa începe să se înroșească. Femeia nu a stat prea mult pe gânduri și, în disperare de cauză, a decis să acționeze. A intrat în apă și a înotat vânjos până la partenerul ei, pe care a reușit să-l scoată la mal.


Scene de coșmar pe una din cele mai frecventate plaje. Un om a murit în chinuri groaznice

CLIPE de COȘMAR. AUTORITĂȚILE sunt un ALERTĂ după un ATAC al unui RECHIN asupra unui COPIL


A fost rănit grav, pentru că rechinul l-a mușcat de umăr

Bărbatul a fost imediat transportat cu un elicopter la un spital din Miami, iar rana provocată a fost calificată de medici drept foarte gravă. El a fost mușcat de umăr și a pierdut foarte mult sânge. În acea zonă nu au mai fost raportate vreun alt atac al rechinilor, deși mai multe persoane se aflau în apă la acel moment în care Andrew Eddy a fost atacat.

Conform martorilor oculari, rechinul a fost descris ca făcând parte din specia rechinului-taur, cu o lungime între 2,4 și 3 metri.

Mai puțin norocos a fost în acest an un surfer din Australia, care și-a pierdut viața după ce a fost atacat de un rechin. El făcea surf la Salt Beach în apropiere de Kingscliff, la 800 de kilometri nord de Sydney și nu a putut să fugă din calea prădătorului.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: