Cum se simte Alexandru Arșinel. Actorul se află în continuare în spital, sub tratament

Cum se simte Alexandru Arșinel. Actorul se află în continuare în spital, sub tratament Sursa: arhiva EVZ

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel nu s-a îmbunătățit deloc, iar artistul se află în continuare în spital. Medicii i-au dat un tratament antibiotic cu spectru larg, iar evoluția din punct de vedere infecțios se menține în continuare rea.

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel e în continuare una rea, actorul având un sindrom inflamator persistent și agresiv.

Marelui actor i s-a făcut o evaluare gastroenterologică extinsă, care a inclus endoscopie digestivă, fără a i se descoperi însă sursa infecției. De asemenea, nici tomografia computerizată recent efectuată nu a identificat o cauză a sindromului infecțios.

Astfel, Alexandru Arșinel rămâne în continuare sub supraveghere permanentă și sub terapie antibiotică amplă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Din punct de vedere cardiologic, actorul ar avea antecedente patologice multiple, care includ o proteză biologică aortică, montată la spitalul Monza, și stenturi coronariene.

Aceste dispozitive asociază un risc major de infectare în contextul actual, motiv pentru care vor fi necesare investigații cardiologice amănunțite în perioada imediat următoare, potrivit informațiilor furnizate de Cancan.ro.

Alexandru Arșinel a ajuns la spital

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel, în vârstă de 83 de ani, este din ce în ce mai rea. În 16 august, actorul a fost transportat la spital, după ce a acuzat stări de rău, iar ambulanța a venit la azilul la care acesta locuia. După ce problemele cu inima s-au agravat, iar el a avut în continuare nevoie de supraveghere medicală.

Ulterior, starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel s-a agravat semnificativ, iar acesta a fost internat la Terapie Intensivă, pe secţia de urologie a Institutului Fundeni din Capitală.

Actorul are probleme serioase de sănătate de mai mulți ani. În 2017, Arșinel a primit un stent pe artera interventriculară anterioară a inimii. În 2013, vedeta s-a confruntat cu o intervenție chirurgicală de transplant renal. De asemenea, el are diabet zaharat și cu hipertensiune arterială.

Actorul a fost internat în spital și la începutul anului

Primele semne că starea medicală a lui Alexandru Arșinel nu e deloc bună au apărut în februarie, anul acesta. Actorul ajungea, într-o zi de marți, de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău în locuința lui.

A fost conștient și cooperant în timpul primului consult, de acasă, apoi i s-au făcut investigații amănunțite și a fost diagnosticat. Alexandru Arșinel a refuzat internarea și revenit acasă.