Alexandru Arșinel, internat la Terapie Intensivă. Actorul se afla în spital pe secția de urologie

Alexandru Arșinel, internat la Terapie Intensivă. Actorul se afla în spital pe secția de urologie

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel s-a agravat semnificativ, iar acesta a fost internat la Terapie Intensivă, pe secţia de urologie a Institutului Fundeni din Capitală. Actorul a ajuns în spital încă din weekend, iar după ce medicii i-au făcut mai multe controale, aceștia i-au pus un diagnostic neașteptat, o infecție nosocomială.

UPDATE:

Alexandru Arșinel este acum internat la Terapie Intensivă, pe secţia de urologie a Institutului Clinic Fundeni, acolo unde în urmă cu aproximativ nouă ani a fost supus unui transplant renal. Actorul are mai multe probleme de sănătate, mai exact are un stent montat la inimă, diabet, dar și hipertensiune, potrivit informațiilor furnizate de Antena3.

Știre inițială

Ne puteți urmări și pe Google News

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel (83 de ani) este din ce în ce mai rea. În weekend, actorul a fost transportat la spital, după ce a acuzat stări de rău, iar ambulanța a venit la azilul la care acesta locuia.

Angajații clinicii s-au îngrijorat şi au solicitat de urgenţă ajutorul unui echipaj de ambulanță. Vedeta a fost internată la un spital din centrul Bucureștiului, iar în prezent se află sub atenta supraveghere a cadrelor medicale. El a ajuns la ATI, iar medicii au aflat că suferă de o infecție nosocomială, o afecțiune periculoasă.

Doctorii nu au dorit să ofere un răspuns concret familiei și așteaptă să vadă evoluția lui și în zilele următoare. Alexandru Arșinel se confruntă de mulţi ani cu probleme serioase de sănătate. În 2013, actorul a suferit o intervenție chirurgicală de transplant renal, iar de multă vreme a fost diagnosticat cu diabet zaharat și cu hipertensiune arterială. Specialiștii i-au montat și un stent pe artera interventriculară anterioară a inimii.

sursa: arhivă EVZ

Care este starea de sănătate a lui Arșinel

Cu toate că starea lui de sănătate s-a agravat, Arșinel nu are probleme cu transplantul renal realizat la Cluj de profesorul Mihai Lucan. Mai multe persoane au declarat că transplantul este funcţional. Familia nu vrea să ofere detalii despre actor nici măcar colegilor lui de la teatrul „Constantin Tănase”, considerând că este prea devreme pentru a da un verdict.

„Fiul lui, unul dintre ei, i-a luat telefonul, noi credem că dacă Arși ar fi mai OK, nu s-ar întâmpla așa ceva. Noi nu am mai vorbit cu el de două luni. Este o secretomanie totală vizavi de el, înțelegem că familia vrea să îl țină protejat, dar poate pentru el ar fi bine să își vadă colegii, prietenii.

Chiar și dacă ar fi foarte grav, suntem convinși că revederea cu noi i-ar face poate o mare bucurie, poate și o ameliorare a stării de sănătate a dânsului!”, au dezvăluit angajații teatrului de revistă pentru CANCAN.