Evenimentul ZileiActualitateCum să joci poker într-un show TV, cu șansa de a ajunge la Las Vegas

Cum să joci poker într-un show TV, cu șansa de a ajunge la Las Vegas

Cum să joci poker într-un show TV, cu șansa de a ajunge la Las Vegas
Orice român pasionat de poker, indiferent dacă a mai încercat sau nu să joace online, are ocazia, via internet, să ajungă la un show TV de poker și mai apoi chiar până în Las Vegas!

Totul este posibil datorită campaniei inedite lansate de 888poker.ro, în colaborare cu PokerFest România. Mai întâi, este necesară calificarea online pe site-ul de poker 888poker, iar apoi cei mai buni jucători ajung să joace într-o finală televizată.

Totul se repetă de 6 ori, deci tot atâtea ocazii pentru pasionații de poker. Partea și mai bună este că cel mai bun jucător din show-ul TV primește ca premiu o excursie la Las Vegas, cu bilete de avion și cazare. Mai mult decât atât, pentru că totul are legătură cu pokerul, câștigătorii (șase la număr, câte unul în fiecare finală de la postul de televiziune B1) primesc câte un tichet de participare la $888 Crazy Eights No-Limit Hold’em 8-Handed, în cadrul World Series of Poker (WSOP). Acolo, premiul cel mare va fi de cel puțin 888.888 de dolari!

Ne puteți urmări și pe Google News

 

„Mereu pregătim surprize plăcute pentru comunitatea de poker din România, iar acum avem o campanie fără precedent, în care orice român poate ajunge pe un traseu rapid spre Las Vegas, cu momente deosebite la fiecare pas. Mai întâi este vorba de poker online pe website-ul 888poker, în cele mai plăcute condiții. Apoi, cei mai buni 6 jucători în turneul online ajung să se confrunte într-un show TV. Vor fi alături de o vedetă, dar fiind vorba despre televiziune, ei înșiși devin vedete. Nu ne oprim aici: jocul de la TV, început cu număr egal de fise, va trimite un câștigător la Las Vegas, nu doar în plimbare, ci cu acces la o competiție cu premiul cel mare de aproape un milion de dolari. Acesta este pokerul, joci și te bucuri de momente frumoase, surprize la tot pasul”, declară Sorin Constantinescu, CEO PokerFest.

 

 

Drumul spre „capitala mondială a pokerului” începe online, prin încrierea la turneele online săptămânale dedicate jucătorilor români. Orice jucator nou care se inregistreaza pe 888poker primeste in primul rand o intrare freeroll care il poate propulsa chiar pana la masa finala si de acolo in Las Vegas.

Jucătorii vor lupta pentru 5000 USD garantați în turneul de calificare cu buy in de 10 USD, disponibil în lobby-ul 888poker.ro. Site-ul de poker oferă jucătorilor noi și o promoție suplimentară șansei de calificare prin intermediul unui turneu freeroll: la o depunere de cel puțin 10 USD se acordă bilet de intrare gratuit pentru finala de calificare pentru show-ul TV.

Finalele de la postul TV B1 sunt programate pe următoarele date: 21 si 28 noiembrie 2019, 5 și 12 decembrie 2019, 9 și 16 ianuarie 2020. Traseul este așadar dinspre online spre offline, din România spre Statele Unite ale Americii, în cel mai mare oraș al statului Nevada, Las Vegas. Parcursul spre strălucirea din Vegas trece însă prin etapa jocului televizat, o altă experiență inedită în sine.

 

 

 

.


Accesează: