Culiță Sterp, răvășit de durere. Nu se aștepta la așa ceva de la un apropiat. Și-a pus capăt zilelor la doar 30 de ani

Culiță Sterp, răvășit de durere. Nu se aștepta la așa ceva de la un apropiat. Și-a pus capăt zilelor la doar 30 de ani Sursa foto: Facebook

Culiță Sterp a trecut prin momente extrem de dificile. Manelistul a povestit că o persoană importantă pentru el și-a pus capăt zilelor din cauza suferinței și că nu a înțeles nici în ziua de azi de ce a luat această decizie.

Ieri, verișorul lui Culiță Sterp s-a sinucis la doar 30 de ani. Acesta nu a putut accepta că iubita lui s-a despărțit de el și a preferat să moară.

La ora 10:00, autoritățile au fost alertate cu privire la decesul unui tânăr din localitatea Sânaindrei din Timiș. Mama băiatului a fost cea care a auzit împușcătura și l-a găsit pe bărbat prăbușit, în dormitor. Medicii nu au mai putut să-l salveze pe verișorul lui Culiță Sterp. Rudele manelistului au declarat că nu se așteptau ca acesta să se sinucidă din dragoste și că nu știau că are probleme.

„E urât și greu și atât. Nu a pomenit niciodată despre așa ceva” „Din dragoste. Cum a fost și cum s-a întâmplat eu nu știu să vă spun”, au spus apropiații victimei. Oamenii legii au transmis că verișorul lui Culiță Sterp a lăsat și un mesaj de adio pentru fosta iubită.

Ne puteți urmări și pe Google News

„La data de 17.05.2023,în jurul orei 10:00, polițiștii Secției 3 Rurale Sânandrei au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost găsit decedat la domiciliul său din localitatea Sânandrei, județul Timiș.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, bărbatul s-ar fi împușcat în cap cu arma de vânătoare deținută legal.A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, transmit reprezentanții IPJ Timiș, potrivit Cancan.

verișor-culiță-sterp.v1

Sursă Facebook

Suferință în familia lui Culiță Sterp

De curând, sora lui Culiță Sterp, Ileana, a povestit un alt moment dificil pentru familia lor. Ea a declarat că a fost grav afectată de plecarea tatălui său și că nu a crezut niciodată că va fi în stare să renunțe la mama ei, Geta.

„Țin minte perfect. Eram la poartă, spălam niște covoare cu furtunul, și l-am văzut venind, foarte nervos. Am văzut că ceva nu e bine. Avusese o discuție cu fratele meu, Culiță, tocmai din motivul că noi nu mai eram de acord cu violența, cu înjurături, lucruri negative din partea lui spre mama. Avuseseră ei, în ziua respectivă, o discuție mai urâtă, aș spune. Tata atât de tare s-a enervat, s-a supărat, încât a venit acasă, a intrat în casă, și-a luat documentele, actele, câteva haine, și o țin minte pe mama că a ieșit după el.

I-a zis: ‘Te rog, stai, ce faci, unde pleci? Ce s-a întâmplat?’. Țin minte că era atât de tăcut… nu voia să zică nimic. La un moment dat a zis niște vorbe urâte, s-a urcat în mașină și a plecat. Și asta a fost. Noi nu ne-am gândit o secundă că nu se mai întoarce, având în vedere că nu era la prima plecare”, a povestit Ileana Sterp.