Evenimentul Zilei > Monden > Adriana Bahmuțeanu, la un pas de sinucidere. „Am zis că mai rău de atât nu are ce să mi se întâmple”
Adriana Bahmuțeanu, la un pas de sinucidere. „Am zis că mai rău de atât nu are ce să mi se întâmple”

Adriana Bahmuțeanu, la un pas de sinucidere. „Am zis că mai rău de atât nu are ce să mi se întâmple”

Adriana Bahmuțeanu a povestit că a fost la un pas să se sinucidă și că nu a putut trece peste anumite traume nici până în ziua de azi. Fosta soție a lui Silviu Prigoană a recunoscut că era cu moralul la pământ și că nu mai vedea rostul vieții.

Adriana Bahmuțeanu s-a confruntat cu mai multe probleme și a fost la un pas de sinucidere. Ea a recunoscut că nu a putut trece peste o traumă și că a avut nevoie de terapie. În anul 2009, fosta soție a lui Silviu Prigoană a dat naștere unui băiețel de 900 de grame. Cu toate astea, el a decedat la doar trei săptămâni.

La momentul respectiv, Adriana Bahmuțeanu a vrut să se omoare și a refuzat să comunice cu apropiații ei.

„Eram la nebuni azi dacă nu m-aș fi resetat așa. La spitalul 9. Sunt foarte sigură. Am avut multe momente de cotitură. Am avut multe momente în care am vrut să-mi iau zilele. M-am întrebat ce caut eu în viața asta atât de tristă. (…) Când mi-a murit copilul am zis că mai rău de atât nu are ce să mi se întâmple. Am fost o legumă ambulantă. Un zombie. Mi-am închis telefonul. Aveam 300 de apeluri pe zi. M-am simțit foarte singură”, a spus Adriana Bahmuțeanu la podcastul „Tare de tot”.

Momente cumplite pentru Adriana Bahmuțeanu

Fosta soție a lui Silviu Prigoană a mai declarat că doar mama ei i-a fost alături și că a realizat că nimeni nu se gândește la binele altora cu adevărat. „Dacă nu era mama mea cred că clacam”, a recunoscut Adriana.

Adriana Bahmuțeanu a recunoscut că face terapie de ani întregi și le-a sfătuit pe femei să meargă la psiholog atunci când simt că sunt nefericite.

„Am făcut terapie mult timp. Recomand tuturor celor care nu se simt bine și au o problemă în viața lor să meargă la psihoterpeut. E un cumul de factori. Eu așa m-am vindecat. Starea mea de sănătatea s-a îmbunătățit. Eu sunt în cea mai bună versiune a mea”, a mai adăugat Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu și-a refăcut viața după căsnicia cu Silviu Prigoană și urmează să facă nuntă cu noul iubit.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: