Evenimentul Zilei > International > Cu Trump până la moarte! Două treimi din alegătorii președintelui îi cer să nu cedeze!
Cu Trump până la moarte! Două treimi din alegătorii președintelui îi cer să nu cedeze!

Cu Trump până la moarte! Două treimi din alegătorii președintelui îi cer să nu cedeze!

Statele Unite ale Americii au o problemă enormă. Și nu e vorba de acțiunile în justiție prin care Trump susține că va dovedi că democrații au fraudat alegerile, ci de electoratul președintelui, nu mai puțin de 73 de milioane de cetățeni cu drept de vot.

Potrivit unui nou sondaj realizat pentru trustful de presă CNBC în rândul celor care l-au votat pe președintele Trump în alegerile din 2020, numai 3 la sută dintre aceștia cred că Trump ar trebui să cedeze și să înceapă transferul pașnic de putere. Majoritatea zdrobitoare (două treimi,sau 66%) susține că Trump nu ar trebui să admită niciodată înfrîngerea ”, afirmă autorii sondajului.

Alți 31% îl încurajează pe președintele să lupte în instanță până când statele certifică rezultatele alegerilor.

Cu alte cuvinte, alegătorii lui Trump continua să-l sprijine sprijinul lor neclintifără șovăialăt, în ciuda faptul că aproape toate instituțiile media de prim-plan îl dau pe Joe Biden câștiigătorul incontestabil al alegerilor și au respins din prima clipă orice umbra de îndoială asupra legalității alegerilor.

„Marea majoritate a alegătorilor lui Trump – 81% – au spus că nu îi vor oferi lui Biden nicio șansă ca președinte. Doar 19% au spus că o vor face ”. susțin autorii cercetîrii sociologice.

Mai mult, alegătorii ar continua să-l sprijine pe Donald Trump chiar ți împotriva Partidului Republican, o problem uriașă pentru politicienii care vor să-l alunge pe actualul președinte din politică.

„Loialitatea față de Trump este adâncă printre respondenți. Întrebați cu cine s-ar identifica, dacă președintele a părăsit Partidul Republican, 72% dintre ei au răspunsTrump și numai 28% au răspuns Partidul Republican „, se arată în analiză.

Sondajul a fost realizat în perioada 18-23 noiembrie 2020 pe un eșantion reprezentativ de 1.203 adulți care au votat pentru Donald Trump. Marja de eroare este de pluas-minus 2,8 la sută, scrie The Washington Times.

Atât avocații președintelui, cât și avocata Sidney Powell în numele grupului WeThePeople încearcă să dovedească faptul că alegerile au fost fraudate în câteva state cheie. Conform ultimelor informații Sidney Powell susține cî software-ul folosit de Dominion a trecut 29 de mii de voturi de la Trump la Biden în Michigan și 96 de mii de voturi în Georgia, potrivit documentelor depuse în justiție.

Ultima teorie a conspirației. Biden va fi președinte cu numele, dar puterea o iau alții

Doliu uriaș pentru un fost președinte PSD. A suferit o pierdere cumplită