Evenimentul Zilei > Sport > Cristiano Ronaldo îşi caută fericirea în altă parte! Despărţire după aproape 3 ani
Cristiano Ronaldo îşi caută fericirea în altă parte! Despărţire după aproape 3 ani

Cristiano Ronaldo îşi caută fericirea în altă parte! Despărţire după aproape 3 ani

Fotbalistul Cristiano Ronaldo este din ce în ce mai aproape de o despărţire de Juventus, club la care a fost transferat de la Real Madrid în vara anului 2018.

Cristiano Ronaldo îşi caută fericirea în altă parte! Despărţire după aproape 3 ani. Starul portughez mai avea contract cu Bianconerii până în 2022, dar problemele financiare ale campioanei Italiei cântăresc mai greu.

Astfel, Bătrâna Doamnă este pregătită să se despartă de fenomenalul jucător. Oficialii campioanei en titre a Italiei i-au stabilit şi preţul. 29 de milioane euro trebuie să achite echipa care vrea să-şi asigure serviciile lusitanului.

Conform jurnaliştilor de la Marca, o echipă care este dispusă să achite suma de transfer este Real Madrid, fosta formaţie a lui CR 7. Astfel, la aproape 3 ani după plecarea de pe Santiago Bernabeu, fotbalistul de 36 ani poate reveni în La Liga.

„Jorge Mendes, Cristiano Ronaldo şi operaţiunea revenirii la Real Madrid” este titlul dat de Marca. Sursa citată notează că atât starul portughez, cât şi oficialii madrilenilor regretă despărţirea din 2018.

„Îi e dor lui Cristiano Ronaldo de Real Madrid? Da, mai ales după eliminarea lui Juventus în faţa celor de la Porto (n.r. – optimile Ligii Campionilor). Îl vor madrilenii înapoi pe Cristiano? Bineînţeles. Este evident”, anunţă cei de la Marca.

Cristiano Ronaldo îşi caută fericirea în altă parte

Impresarul Jorge Mendes este cel care joacă un rol-cheie în repatrierea lui Ronaldo. Acesta a vorbit deja cu şefii Realului despre revenirea lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid. Salariul uriaş al portughezului a devenit o problemă la Juventus.

Iubitorii fotbalului cunosc că după plecarea la Torino, relaţiile dintre Cristiano Ronaldo şi Real Madrid au fost destul de reci. Totuşi, cele două părţi s-au apropiat în urmă cu un an.

La acea vreme, atacantul a avut o apariţie surprinzătoare în tribunele stadionului Santiago Bernabeu. Şi a fost cu noroc. Real s-a impus în El Clasico.

Contează, desigur, şi ce a spus antrenorul madrilenilor, Zinedine Zidane, despre revenirea lui Cristiano Ronaldo: „Cu toții știm ce a făcut Cristiano pentru Real Madrid, sunt binecunoscute afecțiunea și respectul pe care i le purtăm, dar acum este jucătorul lui Juventus.

Nu pot adăuga mai multe, se vorbește mult, dar trebuie să respectăm că este jucătorul lui Juventus.”

Cristiano Ronaldo a evoluat la Real Madrid nouă ani, între 2009 și 2018. În tricoul Albilor el a câștigat patru Ligi ale Campionilor, trei Supercupe ale Europei și două titluri în Spania. Ronaldo este golgheterul all-time al clubului Real Madrid, cu 450 de goluri în 438 de partide.

Pentru Cristiano Ronaldo există și posibilitatea unui transfer la PSG.