Evenimentul Zilei > Sport > Real Madrid riscă să îşi piardă căpitanul
Real Madrid riscă să îşi piardă căpitanul

Real Madrid riscă să îşi piardă căpitanul

Conducerea campioanei en-titre a Spaniei nu a ajuns încă la o înţelegere cu căpitanul Sergio Ramos pentru încheierea unui nou angajament.

Sergio Ramos îşi va încheia contractul cu Real Madrid în pauza competiţională din vară şi nu a fost, deocamdată, convins de şefii grupării de pe arena „Santiago Bernabeu” să accepte să-şi pună semnătura pe o nouă înţelegere.

Presat de jurnaliştii iberici să ofere un răspuns cu privire la viitorul său la trupa pregătită de tehnicianul francez Zinedine Zidane, experimentatul fundaş central, care va sărbători, la sfârşitul acestei luni, împlinirea vârstei de 35 de ani, a dat de înţeles că nu este încă mulţumit cu oferta financiară propusă de preşedintele Florentino Perez.

„Mi-aş dori să vă pot oferi noutăţi cu privire la viitorul meu, dar deocamdată totul rămâne la fel. Mă gândesc acum doar la întoarcerea cât mai rapidă pe teren şi la încheierea acestui sezon în cel mai bun mod posibil. Nu am nicio veste despre reînnoirea contractului” a fost răspunsul scurt al apărătorului de 1,84 metri.

Sergio Ramos s-a întors la antrenamente

După ce a fost nevoit să fie supus unei intervenţii chirurgicale la genunchi, Sergio Ramos a ratat ultimele zece partide ale „galacticilor”. Căpitanul lui Real a revenit, de curând, la antrenamentele conduse de Zidane şi afirmă că aşteaptă cu nerăbdare să reintre pe teren.

„Sunt calm şi mă gândesc doar să evoluez din nou. Mă voi întoarce la echipă şi sper să savurez cucerirea unui nou titlu. Acum urmează cele mai importante momente din actualul sezon” a conchis fundaşul cu peste 140 de apariţii în tricoul naţionalei Spaniei.

 A revenit şi Eden Hazard

O altă veste bună pentru Real Madrid înainte de returul din Champions League, cu italienii de la Atalanta Bergamo este revenirea la antrenamente a starului belgian Eden Hazard.

Atât Sergio Ramos, cât şi Hazard s-au pregătit normal la antrenamente, alături de coechipierii lor şi sunt cotaţi cu şanse de a apărea în disputa de pe stadionul „Alfredo di Stefano”, cu revelaţia din ultimele sezoane din Seria A.

Photo 200935944 © Christian BertrandDreamstime.com