Evenimentul Zilei > Sport > Capăt de drum pentru Cristiano Ronaldo la Juventus Torino?
Capăt de drum pentru Cristiano Ronaldo la Juventus Torino?

Capăt de drum pentru Cristiano Ronaldo la Juventus Torino?

Italienii nu îl iartă pe starul portughez Cristiano Ronaldo pentru gafa de la golul decisiv al lui Porto, de ieri seară.

După ce Juventus a fost eliminată, din nou, încă din faza optimilor de finală ale Champions League, a plouat cu critici la adresa lui CR7.  Chiar dacă angajamentul lui Cristiano Ronaldo cu campioana Italiei se apropie de final, conducerea clubului piemontez nu se grăbește deloc să vină cu o nouă ofertă.

Lusitanul pare să nu mai intre în planurile de viitor ale grupării pregătite de tehnicianul Andrea Pirlo, iar managerul sportiv Fabio Paratici a întărit această impresie prin declarațiile sale de la sfârșitul disputei cu Porto.

„Mai avem încă un an de contract cu Cristiano Ronaldo. Avem timp suficient la dispoziție pentru a discuta cu el, în cazul în care va fi necesar. În acest moment, prelungirea contractului acestuia nu se află pe ordinea de zi” a răspuns scurt Paratici.

Capello îl pune la zid pe portughez

Fostul mare antrenor italian, Fabio Capello, l-a pus, la rândul său, la zid pe experimentatul jucător în vârstă de 36 de ani. Capello îl consideră pe lusitan drept principalul vinovat de la cel de-al doilea gol al lui Porto și nu îi vede acestuia un viitor lung la Torino.

„Este de neiertat ceea ce a făcut. Pe vremea mea, în zid stăteau doar acei jucători care nu se temeau de minge. Cristiano Ronaldo s-a speriat parcă de minge și a sărit. S-a întors și cu spatele. E impardonabil” l-a criticat veteranul de 74 de ani pe atacantul promovat în fotbalul mare de Ladislau Boloni, la Sporting Lisabona.

Nici jurnaliștii din „Cizmă” nu au scăpat prilejul de a pune tunurile pe vedeta portugheză. „Inacceptabil, de neconceput. Cristiano Ronaldo a fost cel mai slab jucător de pe teren din ambele meciuri cu Porto, în ceea ce a reprezentat cea mai proastă dublă manșă a lui Juventus Torino din istoria Champions League” au titrat ziariștii de la cunoscutul site Tuttomercatoweb.
Photo 196977977 © Marco CanonieroDreamstime.com