După ce Juventus a fost eliminată, din nou, încă din faza optimilor de finală ale Champions League, a plouat cu critici la adresa lui CR7.  Chiar dacă angajamentul lui Cristiano Ronaldo cu campioana Italiei se apropie de final, conducerea clubului piemontez nu se grăbește deloc să vină cu o nouă ofertă.

Lusitanul pare să nu mai intre în planurile de viitor ale grupării pregătite de tehnicianul Andrea Pirlo, iar managerul sportiv Fabio Paratici a întărit această impresie prin declarațiile sale de la sfârșitul disputei cu Porto.

„Mai avem încă un an de contract cu Cristiano Ronaldo. Avem timp suficient la dispoziție pentru a discuta cu el, în cazul în care va fi necesar. În acest moment, prelungirea contractului acestuia nu se află pe ordinea de zi” a răspuns scurt Paratici.

Capello îl pune la zid pe portughez

Fostul mare antrenor italian, Fabio Capello, l-a pus, la rândul său, la zid pe experimentatul jucător în vârstă de 36 de ani. Capello îl consideră pe lusitan drept principalul vinovat de la cel de-al doilea gol al lui Porto și nu îi vede acestuia un viitor lung la Torino.

„Este de neiertat ceea ce a făcut. Pe vremea mea, în zid stăteau doar acei jucători care nu se temeau de minge. Cristiano Ronaldo s-a speriat parcă de minge și a sărit. S-a întors și cu spatele. E impardonabil” l-a criticat veteranul de 74 de ani pe atacantul promovat în fotbalul mare de Ladislau Boloni, la Sporting Lisabona.

Nici jurnaliștii din „Cizmă” nu au scăpat prilejul de a pune tunurile pe vedeta portugheză. „Inacceptabil, de neconceput. Cristiano Ronaldo a fost cel mai slab jucător de pe teren din ambele meciuri cu Porto, în ceea ce a reprezentat cea mai proastă dublă manșă a lui Juventus Torino din istoria Champions League” au titrat ziariștii de la cunoscutul site Tuttomercatoweb.
Photo 196977977 © Marco CanonieroDreamstime.com