Cristian Tudor Popescu, vaccinare eșuată. Jurnalistul a renunțat la programarea pentru AstraZeneca

Cristian Tudor Popescu, vaccinare eșuată. Jurnalistul a renunțat la programarea pentru AstraZeneca

CTP a povestit că a avut probleme după ce s-a înscris pentru imunizarea cu serul de la AstraZeneca și a decis să se reorienteze.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu nu vrea să se vaccineze cu serul de la AstraZeneca. El avea o programare la un centru care imuniza cu vaccinul produs de compania suedezo-engleză, dar a renunțat să se mai prezinte. CTP s-a supărat pentru că nu a primit niciun răspuns după înscriere.

Cristian Tudor Popescu s-a enervat și nu s-a mai vaccinat cu AstraZeneca

„Au trecut 10 zile. În acest timp, cunoștințe, colegi, membri de familie care s-au înscris pe 15 martie, odată cu mine, dar în alte centre de vaccinare, fie au fost deja vaccinați, fie li s-a comunicat o dată, relativ apropiată, pentru prima doză. Subsemnatului, nimic, nici măcar un hai sictir. Am încercat să iau legătura cu cineva de la Parhon – fie a răspuns robotul, fie, de la call center, mi s-a spus îmi văd de așteptat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Evident, nu pretind să fiu vaccinat după câteva zile de la înscriere – e lume multă, înțeleg. Dar nu înțeleg câtuși de puțin de ce platforma nu îmi trimite imediat o dată pentru vaccinare – peste 3 săptămâni, peste 2 luni, la vară, la toamnă, dar să fie o zi.” A spus CTP pentru republica.ro.

Și-a anulat poziția, apoi s-a înscris la un alt centru

În aceste condiții, jurnalistul a renunțat la locul ocupat la Institutul Parhon. Și a căutat o altă variantă pentru a se vaccina.

„Pe cale de consecință, azi am încetat să mai stau ca boul la poarta veche de la Parhon, mi-am anulat poziția de acolo și m-am înscris și eu la un centru la care cei mai știutori decât mine mi-au spus că am șanse să fiu băgat în seamă într-un timp util. Cu ce soi de vaccin, nu mă interesează, căci cea mai rea reacție adversă la orice vaccin e să nu fii vaccinat deloc.

Dacă se întâmplă să nu ne mai vedem, atunci măcar am făcut ceva pentru ştiinţă, veţi şti cu siguranţă că m-a omorât AstraZeneca. Teama trebuie să fie învinsă, să lupţi cu ea.”