Coldplay, în derivă: Babasha i-a băgat în ședință pe membrii trupei

Coldplay, în derivă: Babasha i-a băgat în ședință pe membrii trupei Coldplay. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Coldplay a cântat pe 12 iunie pe Arena Națională. Aproximativ o treime din Arena Națională, stadionul cu o capacitate de de 50.000 de oameni din București, l-a huiduit pe Babasha, manelistul care a cântat în deschidere. Chiar dacă a fost vizibil afectat de reacția publicului, Chris Martin l-a îmbrățisat pe român, semn că îl apreciază și că este alături de el.

Artiștii de la Coldplay au fost șocați

Unul dintre oamenii din echipa de organizare au spus că solistul Chris Martin, dar și ceilalți membrii din trupă au fost șocați de ce s-a întâmplat și că nu au mai dorit să interacționeze cu publicul ca la celelalte concerte. Acesta a declarat că artiștii au stat ore în șir să discute despre tot scandalul.

Coldplay

Coldplay. Sursa Foto: Facebook

„Aseară, la primul concert, Chris și colegii săi au fost șocați. Au auzit imediat fluierăturile violente ale unei părți a publicului contra băiatului invitat de Chris Martin pe scenă, și care a cântat o manea. S-au întrebat ce se întâmplă. Ei au continuat profi concertul, dar au fost afectați. După, au stat ore în șir discutând despre ce e de făcut”, a explicat, pentru Hotnews, unul dintre oamenii din echipa de organizare, sub condiția anonimatului.

Babasha, umilit pe Arena Națională

Babasha a participat, alături de mai mulți artiști români, la Hotelul Marmorosch, din Bucureștiul Vechi, la o întâlnire alături de cei de la Coldplay. Turneul trupei reprezintă, potrivit presei internaționale, unul dintre cele mai puternice reprezentații ale muzicii de azi. Artiștii de la Coldplay și-au dorit să le facă românilor o surpriză și să-l cheme pe Babasha să cânte în deschidere. Ei nu se așteptau ca aceștia să huiduie și să fie nemulțumiți.

Ne puteți urmări și pe Google News
Babasha

Babasha. Sursa foto: Instagram

Coldplay promovează de ani de zile toleranța, protejarea comunităților defavorizate și a planetei. De altfel, o parte a încasărilor din bilete va fi distribuită către minoritățile care au nevoie de sprijin. „Dar pe Stadionul Național șocul lui Chris a fost de altă natură”, a explicat cineva din organizare. Solistul trupei nu a înțeles de ce manelistul a fost huiduit și de ce fanii au vrut că acesta să părărească scena de urgență.

S-a întrecut orice măsură

Regizorul Tudor Giurgiu, care a fost la concert, a declarat că solistul Chris Martin este vizibil cătrănit de reacția celor de pe Arena Națională. El a spus că oamenii au exagerat foarte tare și că nu este normal așa ceva.

„Am fost acolo, dar nu am vorbit cu Chris Martin. Însă l-am văzut vizibil cătrănit. Sigur, era și obosit, era un mix, dar era cătrănit”, a spus regizorul Tudor Giurgiu, unul dintre cei prezenți și la concert și la întâlnirea de la hotel.„Mi s-a părut hiper exagerat ce s-a întâmplat. Una e să nu-ți placă muzica, chiar să fluieri, OK. Altceva e să strigi: Dă-te jos, ți…, cum mi s-a povestit că s-a strigat, chiar de lângă scenă”, a confirmat și regizorul.