Cine este Babasha, manelistul huiduit la concertul trupei Coldplay

Cine este Babasha, manelistul huiduit la concertul trupei Coldplay Babasha. Sursa foto: Instagram

Babasha a fost huiduit la concertul trupei Coldplay imediat după ce a început să cânte o melodie care se află, în prezent, în top pe YouTube. Babasha a cântat alături de unii dintre mai mari artiști, dar spectatori nu s-au arătat prea încântați de prezența sa pe scenă.

Babasha, invitat de Coldplay pe scenă, a fost huiduit

Coldplay este una dintre cele mai cunoscute formaţii de rock alternativ şi piano rock din lume. A vândut peste 50 de milioane de albume și este cunoscută pentru melodii precum „Speed of Sound”, „Clocks” sau ”Viva la Vida”.

Babasha a cântat la invitația lui Chris Martin, solistul trupei Coldplay, care a spus: „sper să depășim unele bariere în această seară”.

Numai că, în timp ce Babasha interpreta piesa „Păi Naa”, care, pe contul de YouTube a ajuns la  6.714.000 de vizualizări, publicul a început să-l huiduie. Mai trebuie subliniat faptul că pe contul de YouTube are 104,000 de abonați și 16 videoclipuri urcate până în prezent.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Babasha, invitat de Coldplay pe scenă, a fost huiduit. Sursa foto: Facebook

Cine este tânărul manelist

Babasha, pe numele său adevărat Vlad Babașa, este originar din Bacău. Manelistul este foarte popular pe mai multe platforme de streaming audio. De exemplu pe Spotify are cinci piese în topul celor mai ascultate melodii.

Manelistul are peste 565.000 de ascultători lunar și peste 23.000 de oameni îi urmăresc activitatea pe platforma Spotify, iar piesa „Baklava” are peste 5,5 milioane de accesări.

Mai mult, și pe TikTok, unde hit-ul „Baklava” a devenit viral, a strâns în jur de 11 milioane de vizualizări la două săptămâni de la lansare.

Babasha, apreciat de Spotify

Spotify, despre Babasha: „Cântărețul dinamic cunoscut pentru performanțele sale electrizante din lumea manelelor, aduce o energie nouă pe scena muzicală vibrantă din România. Cu prezența sa scenică carismatică și vocea sa plină de suflet, Babasha a devenit un nume cunoscut, captivând publicul.

Muzica sa este o celebrare a vieții, a iubirii și a experienței umane, rezonând profund cu fanii din toate generațiile. Cu fiecare spectacol, el invită publicul într-o lume a pasiunii și intensității, unde muzica transcende barierele lingvistice și culturale”, se arată în descrierea lui Babasha.

Manelistul are, de asemenea, pe Instagram  63. 300 de urmăritori. Iar pe Facebook, are 6,500 de urmăritori, iar la profil scrie că studiază la UNMB.