Coldplay, pe Arena Națională. Invitatul Babasha a stricat atmosfera cu o manea. Video

Coldplay, pe Arena Națională. Invitatul Babasha a stricat atmosfera cu o manea. Video Sursa foto: dreamstime.com

Trupa Coldplay a susținut, miercuri seara, primul concert pe Arena Națională. Pe scenă a fost invitat și un cântăreț de manele, Babasha, care a stricat atmosfera. Publicul l-a huiduit copios.

Însă Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a continuat să cânte alături de el și să-l încurajeze.

Babasha este o vedetă pe YouTube, videoclipurile lui având milioane de vizualizări. Concertul a fost întrerupt pentru câteva minute, din cauza huiduielior.  Apoi, a fost reluat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Foarte multe persoane au comentat pe reţelele de socializare: „Fără cuvinte”, „Nici o urmă de regret că nu am luat bilet la Coldplay”. Altcineva a învinuit „departamentul de marketing al organizatorului că a lipsit de la orele în care s-a predat despre segmentarea pieţei, focus grup, cercetare de piaţă”. „El e noul Gheboasa?”, s-a întrebat un tânăr.

Coldplay, vânzări record de bilete

Al doilea concert al muzicienilor britanici va avea loc joi. Cele două concerte ale formaţiei Coldplay de la Bucureşti au bătut toate recordurile, marcând cel mai rapid sell-out pentru spectacole de stadion din istoria muzicii live din România.

Coldplay, înfiinţată în 1996, este una dintre cele mai de succes trupe ale noului mileniu şi este alcătuită din Chris Martin, Jon Buckland, Guy Berryman şi Will Champion. Grupul britanic a lansat şapte albume de studio, care au fost vândute în peste 80 de milioane de copii pe plan mondial. Formaţia a câştigat numeroase premii, între care şapte trofee Grammy.

Viitorul album al trupei, „Moon Music”, va fi lansat anul acesta. Fanii din România vor asculta pentru prima dată cântece de pe acest album.