Evenimentul Zilei > Social > Clotilde Armand, atac la o televiziune prin „trollul” său: „Această Antena 3 în devenire…”
Clotilde Armand, atac la o televiziune prin „trollul” său: „Această Antena 3 în devenire…”

Clotilde Armand, atac la o televiziune prin „trollul” său: „Această Antena 3 în devenire…”

Clotilde Armand a intrat în război cu televiziunea Digi 24 folosindu-se de „trollul” plătit din bani publici, fostul jurnalist Ionel Stoica.

Ionel Stoica, coordonatul serviciului de presă al Primăriei Sectorului 1, acuză Digi 24 de interese ascunse cu privire la cablurile aeriene din Capitală. Face referire la cablurile TV, cele de telefonie mobilă şi Internt care ar trebui coborâte în subteran, scrie ZP

Ionel Stoica, atac la Zoltan Teszari

Fostul jurnalist a scris pe social media: „Hai că a ieșit la atac și Digi 24, această Antena 3 în devenire, în disprețul normelor europene care spun că rețelele de cabluri aeriene, indiferent că sunt de TV, telefonie sau Internet, trebuie să coboare în subteran. Nu, nu au cerut niciun punct de vedere de la Primăria Sectorului 1, a fost execuție mediatică în direct, au învățat de la cei mai buni. Nu știu ce interese are Cosmin Prelipceanu, dar sigur știu ce hram poartă Zoltan Teszari. Și un detaliu important, fostul șef al departamentului digital din cadrul Digi, Gheorghe Dinu, este consilier local PNL la Sectorul 1”, scrie Ionel Stoica pe contul personal de Facebook.

De la ce a plecat războiul dintre omul lui Clotilde Armand şi Zoltan Teszari

Ionel Stoica, omul de bază al lui Clotilde Armand, face referire la un articol publicat de Digi24.ro: „Zeci de mii de cetățeni din Sectorul 1 ar putea rămâne fără internet”, în care scrie:

„Cel mai bogat sector al Capitalei și locul unde este cea mai mare concentrare de sedii de mari corporații și importanți jucători din IT&C ar putea rămâne peste noapte fără internet, cablu și telefonie fixă. Asta, după ce primarul Clotilde Armand a anunțat că vrea să dispară toate cablurile de pe stâlpii din sector, deranjată fiind de cel din fața Primăriei.

Firmele din domeniu cer o discuție cu autoritățile locale pentru rezolvarea situației.  Altfel, 238 de mii de bucureșteni care locuiesc în Sectorul 1 pot rămâne oricând fără internet și cablu, în condițiile în care telemunca și școala online au devenit un mod de viață.

Primăria Sectorului 1 este cea mai bogată din Capitală, cu venituri estimate pentru acest an de peste un miliard de lei. În zona păstorită de Clotilde Armand se află și o mare parte din cartierul de business al Capitalei” se arată în articol. Mai multe detalii puteţi citi AICI.