În acest sens, Alex Costache de la Televiziunea Română, colaborator al siteului România Curată al Alinei Mungiu, scrie: „Era grav daca le spunea sa nu ajunga la dl. premier. Asa!? Pai nu asta tb sa faca procurorii?”

În același timp, Ionel Stoica afirmă și el: „Scandal ar fi fost dacă Kovesi ar fi spus: „Să nu cumva să te atingi de premier”. Altfel, mesajul șefei DNA este cam așa: Toți hoții să se ducă la pușcărie, indiferent de funcțiile pe care le au”, potrivit aceleași surse.

România TV a prezentat o înregistrare explozivă cu procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, în care aceasta îi spune unui procuror să ajungă mai repede la „domnul premier”. 

UPDATE – TREI înregistrări DEVASTATOARE pentru șefa DNA: „Să ajungem la domnul premier”. Reacția DNA, a Guvernului și a lui Victor Ponta

Înregistrarea difuzată sugerează că Laura Codruța Kovesi intervine în dosare și face poliție politică, că ar fi o răzbunare pe premierul Grindeanu după ce Ministerul Justiției i-a trimis un control.

În înregistrarea prezentată, Kovesi discută cu procurorul Uncheșelu:

„Uncheşelu, știţi ce-mi doresc: să „decapaţi” instituţional în dosarul ăla cu casele şi să ajungem la domnul premier care a semnat contractele alea.