Evenimentul Zilei > Justitie > Kovesi și-a activat jurnaliștii de casă, după înregistrările halucinante din DNA
Kovesi și-a activat jurnaliștii de casă, după înregistrările halucinante din DNA

Kovesi și-a activat jurnaliștii de casă, după înregistrările halucinante din DNA

Laura Laura Codruța Kovesi și-a activat jurnaliștii de casă, după înregistrările difuzate duminică seară de România TV, din sediul DNA, scrie Flux24.ro.

În acest sens, Alex Costache de la Televiziunea Română, colaborator al siteului România Curată al Alinei Mungiu, scrie: „Era grav daca le spunea sa nu ajunga la dl. premier. Asa!? Pai nu asta tb sa faca procurorii?”

În același timp, Ionel Stoica afirmă și el: „Scandal ar fi fost dacă Kovesi ar fi spus: „Să nu cumva să te atingi de premier”. Altfel, mesajul șefei DNA este cam așa: Toți hoții să se ducă la pușcărie, indiferent de funcțiile pe care le au”, potrivit aceleași surse.

România TV a prezentat o înregistrare explozivă cu procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, în care aceasta îi spune unui procuror să ajungă mai repede la „domnul premier”. 

UPDATE – TREI înregistrări DEVASTATOARE pentru șefa DNA: „Să ajungem la domnul premier”. Reacția DNA, a Guvernului și a lui Victor Ponta

Înregistrarea difuzată sugerează că Laura Codruța Kovesi intervine în dosare și face poliție politică, că ar fi o răzbunare pe premierul Grindeanu după ce Ministerul Justiției i-a trimis un control.

În înregistrarea prezentată, Kovesi discută cu procurorul Uncheșelu:

„Uncheşelu, știţi ce-mi doresc: să „decapaţi” instituţional în dosarul ăla cu casele şi să ajungem la domnul premier care a semnat contractele alea.