Evenimentul Zilei > Social > Demisie de răsunet la Digi 24. Unul dintre cei mai vechi oameni a părăsit postul
Demisie de răsunet la Digi 24. Unul dintre cei mai vechi oameni a părăsit postul

Demisie de răsunet la Digi 24. Unul dintre cei mai vechi oameni a părăsit postul

Jurnalistul Bogdan Ocnaru şi-a prezentat demisia de la Digi 24 pentru a doua oară în ultimele 15 luni şi a invocat că în spatele deciziei au fost „motive personale”.

Printre reacţiile cu privire la a doua plecare de la postul de ştiri, Bogdan Ocnaru a dezvăluit că nici nu prea mai rezona cu mai-marii din conducere.

În anunţurile cu privire la demisie, jurnalistul a completat că încă nu ştie în ce direcţie o va lua cariera lui, dar este cert că trebuia să facă acest pas.

Amintim că demisia acestuia vine după cea din luna iulie, a Elenei Vijulie, care a plecat de la Digi 24 după 8 ani.

„A fost ultima zi la Digi24. Mulţumesc pentru atenţie! Nu, nu am plecat de aici ca să merg în altă parte. Doar trebuia să plec! Au fost 8 luni interesante.

În ultimele 5, 6 n-am făcut decât să vorbesc despre pandemie, din păcate. Îmi doresc să fim sănătoşi şi să trecem cu bine peste moment.

Cele bune colegilor mei!”, a precizat jurnalistul Bogdan Ocnaru pe Facebook.

Înainte de Digi 24, Ocnaru a lucrat la Observator (n.r. principalul jurnal de ştiri de la Antena 1) din 2005 până în 2011.

Au urmat 6 ani pentru televiziunea de ştiri lansată în 2011. În 2017, el a intrat în concediu de paternitate şi s-a ocupat în paralel de un proiect personal.

Revenirea era programată pentru iunie 2019, dată la care și-a dat demisia. În cele din urmă, el a revenit la stația de știri în ianuarie 2020.

Contactat de paginademedia.ro, Ocnaru a divulgat că ruptura s-a produs din motive personale:

„O să văd ce voi face. Asta a fost cea mai bună variantă. Am motive personale. Cred că, probabil, nu mai eram nici pe aceeași lungime de undă.

Mie mi-a plăcut atmosfera din redacție, iar cu colegii am rămas în relații foarte bune. Momentan nu știu unde o să mă duc, dar probabil tot în presă.”

În decizia acestuia a contat şi actualul context pandemic: „Ultimele luni, cele de pandemie, au fost foarte dificile și ciudate.

Am învățat destul de multe de la pandemia asta. Ne-a făcut să ne atingem limitele și ne-a făcut să ne punem mintea la contribuție.”

sursa foto: facebook

sursa: paginademedia.ro

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: