Evenimentul Zilei > Monden > Clipe grele pentru Adi Minune! A ajuns pe masa de operații. „Este practic ca o bombă cu ceas”
Clipe grele pentru Adi Minune! A ajuns pe masa de operații. „Este practic ca o bombă cu ceas”

Clipe grele pentru Adi Minune! A ajuns pe masa de operații. „Este practic ca o bombă cu ceas”

Adrian Minune și soția sa, Cati Siminonescu, trec printr-o perioadă dificilă. Deși se vehiculează că partenera manelistului suferă de cancer, medicii au descoperit că femeia suferă de o altă boală. Soția lui Adrian Minune a împărțășit informații despre starea sa de sănătate.

Cati Simionescu s-a deplasat în Turcia, unde a suferit o intervenție chirurgicală din cauza unei probleme de sănătate cu care s-a confruntat chiar în timpul nopții, pe când dormea. Soția lui Adrian Minune a vorbit în direct, după operație, cum s-a petrecut evenimentul și care este cauza condiției sale de sănătate.

Cati Simionescu a ajuns pe mâna medicilor. Nu suferă de cancer

Cati Simionescu a negat pozițiile potrivit cărora ar suferi de cancer. Problema sa de sănătate ține de cu totul alte aspecte. „Mai vorbesc unele persoane că am cancer și așa mai departe, însă nu este nimic adevărat”, a precizat soția lui Adrian Minune, mărturisind, însă, că s-a simțit câteva zile la rând său.

Din acest motiv, a consultat mai mulți medici care nu i-au oferit niciun diagnostic. La scurt timp după, partenera lui Adrian Minune a început să aibă arsuri în spatele capului, însă a crezut că este vorba doar despre oboseală. Cati Simionescu s-a confruntat cu un accident vascular în timp ce dormea.

Soția lui Adrian Minune a suferit un AVC în timp ce dormea

Cati Simionescu s-a trezit din somn cu ochiul stâng închis și gura amorțită. Aceleași simptome le-a simțit ulterior la o mână și un picior. Speriată, a apelat la 112 și a fost transferată de urgență la spital.

„Totul s-a produs în somn. Nu mai puteam sa respir bine, ochiul stâng închis, buza amorțită, apoi totul s-a dus spre mâna și piciorul stâng. Cu o zi înainte mă frigea capul în partea din spate, dar nu m-am gândit ca ar putea ajunge la asa ceva. Mai vorbesc unele persoane că am cancer și așa mai departe, însă nu este nimic adevărat”, a declarat Cati Simionescu.

Medicii au descoperit și o altă problemă de sănătate

Soția lui Adrian Minune a fost transferată la un spital din Turcia pe fondul aparaturilor performate de care dispune instituția. În urma operației efectuate de cadrele medicale, i-au fost descoperite și alte probleme de sănătate. Este vorba despre un anevrism din cauza căruia soția lui Adrian Minune se confrunta cu stări tensionate.

„În urma accidentului vascular pe care l-am făcut, mi s-au descoperit alte probleme. Este vorba de un anevrism din cauza cărora făceam tensiune. Este practic ca o bombă cu ceas în organismul omului pe care dacă nu îl depistezi poate fi fatal”, a mai adăugat aceasta.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: