Evenimentul Zilei > Monden > Adrian Minune a spus cât a câştigat cel mai mult într-o seară. Denise Rifai, uluită
Adrian Minune a spus cât a câştigat cel mai mult într-o seară. Denise Rifai, uluită

Adrian Minune a spus cât a câştigat cel mai mult într-o seară. Denise Rifai, uluită

Manelistul Adrian Minune a fost invitat recent la Kanal D, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, şi a dezvăluit care a fost cea mai mare sumă pe care a încasat-o într-o seară la o petrecere, iar cifra devoalată i-a stârnit o emoţie puternică moderatoarei.

Adrian Minune a spus cât a câştigat cel mai mult într-o seară. Denise Rifai, uluită. La fel a fost şi unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi de manele din România în momentul în care a primit întrebări foarte incomode.

Curiozitatea moderatoarei a fost atât de mare încât Adrian Minune a preferat să tacă şi să zâmbească în momentul în care nu i-a convenit subiectul întrebării. Nu la fel s-a întâmplat când artistul a vorbit despre cea mai mare sumă pe care a încasat-o într-o seară pentru o cântare.

De asemenea, el s-a referit şi la greutățile întâmpinate în carieră, dar şi despre viața de familie, adolescență şi tendinţeşe din industria muzicală. Un punct important al emisiunii a fost atins când Adrian Minune a lămurit dacă este certat sau nu cu Florin Salam, alt reper important în industria manelelor.

Adrian Minune

Denise Rifai: Aţi simţit vreodată că nu mai ieşiţi teafăr de la o petrecere?

Adi Minune: Da, nu o dată, de mai multe ori. Dacă respecţi oamenii, nu este periculos. Sunt tot felul de oameni. M-am simţit în pericol de mai multe ori.

SUA, ţara tuturor posibilităţilor

Denise Rifai: Care a fost cea mai mare umilinţă la care aţi fost supus?

Adi Minune: Vorbe sunt. Poţi vorbi foarte uşor atunci când eşti beat. Cea mai mare umilinţă nu am avut-o la o petrecere, ci la emisiunea lui Tatulici. Am întârziat 5 minute şi mi-a spus că nu mai intru, data viitoare să ajung la timp. Atunci m-am simţit foarte umilit.

Denise Rifai: Sunteţi complexat de înălţimea dumneavoastră?

Adi Minune: Nu, nu sunt deloc complexat. Dacă Dumnezeu m-a vrut aşa, a ştiut El de ce.

Cea mai mare sumă cu care am plecat de la o petrecere a fost 60.000 de dolari, în 2002, la un eveniment în America”, a fost o parte a dialogului purtat în emisiunea difuzată la Kanal D.

Adrian Minune are cele mai multe vizualizări pe YouTube datorită melodiei Chef de chef.