A murit Ion Petrişor, fostul impresar al lui Florin Salam. Paul Iova era cunoscut şi pentru organizarea concursurilor Miss Piranda, dar şi pentru faptul că era unul dintre liderii interlopi din Sectorul 3. Conform fanatik.ro, fiica lui, Kristiana Rustem, a confirmat vestea neagră.

„De ce așa repede, tăticul meu? Dumnezeu sa te ierte! Al treilea caz de Covid în mai puțin de 6 luni! Socrul meu, unchiul meu și, acum, tata! Imposibil, dar adevărat”, a notat Kristiana Rustem.

Amintim că în la începutul lunii aprilie murea şi fratele lui Ion Petrişor, Șoni Iova, răpus tot din cauza complicaţiilor generate de infectarea cu noul coronavirus chinezesc.

Vestea morţii fostului impresar a fost primită cu durere de unii dintre foştii colaboratori. Printre ei, Babi Minune, care a transmis: „Odihnește-te în pace, suflet bun, nașul meu.”

Ion Petrişor

La rândul său, manelistul Liviu Puștiu a scris pe o reţea de socializare: „Am auzit vestea urâtă despre tine, nu-mi vine să cred. Te-am iubit, te iubesc și te voi iubi toată viața ca pe tatăl meu, ai avut grijă de mine și de mulți colegi de-ai mei! Dumnezeu să te ierte, să te odihnească în pace! Ion Petrișor, nu te voi uita niciodată, ai fost aproape de familia mea și de mine.”

Şi Gabi Jianu, unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de videoclipuri din lumea manelelor, a reacționat: „Dumnezeu să te ierte, Ion Petrișor! Un om care de când eram mic mi-a dat startul in muzică, am cunoscut prin el toți lăutarii și numele mari”.

După ce a ajuns în spatele gratiilor, Ion Petrișor a fost părăsit de soție, cântăreața Roxana Prințesa Ardealului, care a cerut divorţul. În urmă cu doar câţiva ani, Ion Petrișor era impresarul lui Florin Salam

În toamna anului 2014, procurorii DIICOT Suceava au trimis în judecată gruparea de contrabandiști de ţigări condusă de Paul Iova. La acea vreme, paguba din dosar a fost estimată la 1,25 de milioane de euro.