Evenimentul Zilei > Actualitate > Liderul interlop ION PETRIŞOR a fost RIDICAT de procurorii DIICOT pentru crimă organizată
Liderul interlop ION PETRIŞOR a fost RIDICAT de procurorii DIICOT pentru crimă organizată

Liderul interlop ION PETRIŞOR a fost RIDICAT de procurorii DIICOT pentru crimă organizată

Liderul interlorp Ion Petrişor a fost ridicat de către mascaţi, alături de fosta iubită a lui Nicolae Guță, interpreta de muzică lăutărească Sorina Șerban.

Procurorii DIICOT pentru crimă organizată l-au ridicat pe liderul interlop Ion Petrişor, alături de fosta iubită a lui Nicolae Guță, interpreta de muzică lăutărească Sorina Șerban. Aceasta a avut loc la cȃteva zile după ce el a fost implicat într-un nou scandal violent cu o manelistă celebră.

Ion Petrișor, supranumit “Regele maneliștilor”, este cunoscut ca organizator al concursului Miss Piranda și, apoi, ca impresar al unor maneliști consacrați, așa cum este Florin Salam. În acelaşi timp însă el a fost arestat repetate rânduri, în general pentru cămătărie, trafic de droguri și țigări de contrabandă, fapte comise din postura de lider al lumii interlope din sectorul 3.

Relaţia cu manelista Roxana Prințesa Ardealului s-a sfârșit brutal, din cauza geloziei lui Petrişor, care a determinat în numeroase rȃnduri atitudini extrem de violente din partea interlopului. Atitudinea lui violentă a continuat însă şi după despărţire, Petrişor terorizȃnd-o pe femeie şi ameninţȃnd-o că va avea grijă să nu mai poată cȃnta nicăieri.

În paralel însă, Ion Petrișor a fost arestat în Deși este căsătorit și are mai mulți copii, acesta a avut, până anul trecut, o relație amoroasă cu (foto jos), însă legătura dintre ei s-a sfârșit brutal ca urmare a atitudinii posesive și violente a liderului interlop. Extrem de gelos, Petrișor obișnuia s-o bată pe artistă și s-o umilească în public, motiv pentru care acesteia i-ar fi fost teamă, multă vreme, să pună punct.

Ridicarea lui Ion Petrișor de către mascați a avut loc după ce procurorii DIICOT au probat că, lider fiind al unei reţeel organizate, acesta făcea trafic de țigări şi se ocupa şi de șantaj și furturi, conform romaniatv.net.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: