Cine este iubitul milionar al Anamariei Prodan. A format un cuplu și cu Laurette, înainte să o cunoască pe impresară

Cine este iubitul milionar al Anamariei Prodan. A format un cuplu și cu Laurette, înainte să o cunoască pe impresară Sursa foto: Instagram

După ce s-a aflat cine este iubitul misterios, Anamaria Prodan a făcut primele declarații despre milionarul care i-a furat inima. Aceasta a declarat că este mai împlinită ca niciodată și că se bucură de ce îi oferă viața.

Anamaria Prodan a încercat să își țină iubitul departe de lumina reflectoarelor, dar totul a ieșit la iveală. Milionarul Flavius Nedelea ( în vârstă de 42 de ani) este originar din Tulcea și deține afaceri imobiliare în Constanța. Omul de afaceri are un hotel în Capitală și un resaturant de lux. El s-a iubit și cu negresa Laurette înainte să formeze un cuplu cu impresara.

În ultima vreme, Anamaria Prodan a publicat și câteva fotografii de la restaurantul de lux „Le Dome”, pe care iubitul său îl deține. Milionarul a răsfățat-o și cu câteva vacanțe, semn că relația a devenit serioasă. Acesta i-a cunoscut și pe copiii impresarei, care sunt prezenți frecvent în localuriile lui Flavius.

iubit anamaria prodan

iubit anamaria prodan

„Cei doi nu se ascund, călătoresc non-stop, sunt împreună non-stop. Și copiii sunt lângă ei mereu, merg toți peste tot, ce-i drept, mai mult în străinătate. Aici, în țară, petrec mult timp ocupându-se de restaurantul „Le Dome” și de hotelul NF din Centrul Vechi al Capitalei. Sunt fericiți și liniștiți. Își trăiesc viața frumos. Amândoi se iubesc și se alintă non-stop, emană dragoste și bucurie pe unde trec! Sunt superbi împreună!”, au dezvăluit prietenii apropiați ai noului cuplu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Anamaria Prodan, despre iubitul milionar

Anamaria Prodan a declarat că este o femeie împlinită și că îi mulțumește lui Dumnezeu pentru tot ce i-a oferit. Fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf a avut doar cuvinte de laudă la adresa milionarului care îi face zilele mai frumoase de ceva vreme.

„Viața mea este minunată, nu am nimic de ascuns. Protejez omul de lângă mine! Este minunat! Fabulos! Îi mulțumesc pentru fiecare clipă de vis pe care mi-o oferă și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiesc”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat, în noiembrie 2022, după 15 ani de căsnicie. Cei doi au împreună un băiețel, Laurențiu Reghecampf Jr., în vârstă de 14 ani.