Când s-a destrămat, de fapt, căsnicia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Vuia tot orașul”

Când s-a destrămat, de fapt, căsnicia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Vuia tot orașul” Sursa: arhiva EVZ

Anamaria Prodan a recunoscut că relația cu Laurențiu Reghecampf scârțâia de ceva vreme, dar că nu a vrut să accepte. Impresara a dezvăluit și când a aflat că este înșelată.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat oficial pe 19 noiembrie, dar scandalul dintre ei nu a luat sfârșit. Impresara a povestit că a aflat despre infidelitatea fostului partener în urmă cu mai mulți ani, dar că a încercat să își salveze căsnicia.

Impresara a recunoscut că Reghecampf avea amante de ani buni, dar că și-a dorit să-l ducă pe calea cea dreaptă. „Atunci, când au început să iasă toți. Stăteam cu Laurențiu de vorbă și îi spuneam: „Te rog, oprește-te. Nu voi mai putea face față. Eu sunt singură și am deschis războaie pe fiecare front și nu mai duc”.

A ieșit Gigi Becali și a zis că are amantă de opt ani, i-a deschis afaceri din banii familiei. E alta (n.r. amantă)…Vuia tot orașul, iar amanta râdea și arăta la tot orașul…și poze”, a povestit Anamaria Prodan, în cadrul unui podcast.

Ne puteți urmări și pe Google News

Anamaria Prodan a mai declarat că Reghecampf a avut o tentativă de renunța la amante, dar că nu a durat mult. „Și atunci i-am spus: „Ai grijă că începi să te clatini din ce în ce mai tare și vezi că nu te distrugi tu, ne distrugi pe toți”. S-a liniștit când a plecat din țară, că nu mai aveam cum să rămânem aici.

Sursa: Arhiva EVZ

Și am plecat împreună (…) Și-a revenit, am construit de la început tot ce se clătina, am venit cu fier beton, i-am distrus pe toți cei care au vorbit”, a continuat impresara, potrivit spynews.ro.

Anamaria Prodan, despre amanta lui Reghecampf

Impresara consideră că fostul soț și-a pierdut bărbăția în momentul în care a ales să o trădeze și că nici până în ziua de azi nu a reușit să îl înțeleagă.

„N-am înțeles lipsa asta acută de mândrie și de bărbație, adică să iei ceva ce au aruncat toți, ceea ce au luat, au consumat și au aruncat și tu să ajungi ultimul, să iei resturile. De ce? Când unde te-am adus eu atât de sus, nici măcar nu aveai voie să apleci capul să te uiți la poalele muntelui. Trebuie să te uiți spre cer întotdeauna.

Erai Laurențiu Reghecampf, erai soțul Anamariei Prodan. Aveai două fete de se învârteau după soare. Aveai un băiat minunat, aveai un băiat mare din prima căsătorie. Tu trebuia să fii stâlpul acestei familii (…) Am stat lângă el secundă de secundă, verificat la sânge”, a mai spus impresara.