Evenimentul Zilei > Monden > Anamaria Prodan aruncă bomba. De ce nu-l regretă pe Reghecampf
Anamaria Prodan aruncă bomba. De ce nu-l regretă pe Reghecampf

Anamaria Prodan aruncă bomba. De ce nu-l regretă pe Reghecampf

Anamaria Prodan face dezvăluiri șocante legate de despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Vedeta spune că o doare atât de tare faptul că antrenorul a plecat, ci că s-a destrămat familia

Ba mai mult, impresara spune că mai găsește încă o mie ca el ba chiar mai buni. „Relația ta, ți-e greu să lași din mână știi, sa vezi că se duce din ce în ce mai jos. E cumplit, cred ca frustrarea mea a fost nu că a plecat Reghecampf, că în locul lui vin 1000 de Reghecampf, de 10 ori mai buni, e vorba că s-a distrus o construcție fabuloasă , o construcție la care am lucrat singurică, mamă și știi cât de greu mi-a fost? Știi cât de greu este să construiești un imperiu cu totul, și o avere și o familie și o reputație … foarte greu. Când știi că nu ai fundație”, a explicat Anamaria Prodan în cadrul podcastului „Tare de tot cu Viorel Grigoroiu”.

Anamaria Prodan continuă războiul cu Reghe

În aceste momente Anamaria Prodan și antrenorul sunt divorțați cu acte, iar Reghecampf trebuie să plătească pensie alimentară pentru băiatul pe care îl are cu impresara. Cert este că între cei doi mai sunt și alte lucruri de rezolvat. Chiar dacă polițiștii au clasat dosarul în care Anamaria Prodan îl acuză pe fostul soț de furt, femeia spune că va contesta decizia și că lucrurile nu vro rămâne așa pentru că vorbim despre o sumă colosală, peste 400.000 de euro.

Pe de altă parte mai există dosarul în care cei doi se acuză reciproc de loviri și alte violențe care încă nu a plecat de la procurori, deși la dosar au fost depuse și certificatele medico legale pe care fiecare dintre părți le-a obținut după bătaie. De altfel momentul încrâncenat a fost și filmat de camerele de supraveghere, astfel că se vede exact cum s-au întâmplat lucrurile, iar la întreaga scenă a participat și un martor care a fost audiat.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: