Cele 10 vedete din România care nu au promovat examenul de Bacalaureat. Ce note au luat

Cele 10 vedete din România care nu au promovat examenul de Bacalaureat. Ce note au luat Sursa foto: Arhiva EVZ

Absolvenții de liceu au aflat azi notele de la Bacalaureat. În timp ce unii sunt fericiți pentru că au obținut note mari, alții nu au reușit să promoveze examenul maturității. Puțini știu că aceste vedete din România nu au obținut note de trecere la Bacalaureat.

Această perioadă din an aduce mari emoții pentru elevii care au susținut examenul de Bacalaureat. Toți au încercat să obțină o notă cât mai mare și să demonstreze cât de multe cunoștințe au acumulat în anii de liceu. Au existat și vedete care nu au promovat examenul maturității de-a lungul timpului. În același timp, alte persoane cunoscute au avut note mari, printre aceștia se numără Marius Moga și Andreea Bălan.

Printre vedetele care nu au promovat Bacalaureatul se numără foștii fotbaliști Ionel Dănciulescu și Ianiz Zicu. Cel din urmă nici nu s-a prezentat la examen, în anul 2011, pentru că nu putea să lipsească de la antrenamente. Marian Vanghelie a fost prins în timp ce copia la examenul de Bacalaureat, iar din acest motiv a fost eliminat din sală. În cele din urmă, a reușit să promoveze examenul un an mai târziu.

Ce vedete din România nu au promovat Bacalaureatul

Margherita de la Clejani se numără și ea printre persoanele cunoscute care nu au obținut o notă de trecere. Cântăreața a primit 6,4 la proba de Limba și Literatura română, 5,2 la Istorie și 6,35 la Geografie. Nici Adelina Pestrițu nu a promovat examenul de Bacalaureat și a obținut doar nota 3,60 la Limba română. O altă vedetă care nu a reușit să treacă peste acest examen din prima a fost Iuliana Luciu. În cele din urmă, ea a promovat în sesiunea următoare când a obținut media 7,45.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dan Capatos se numără și el printre vedetele cu rezultate slabe la acest examen. Prezentatorul de televiziune a luat nota trei la Limba română. El a povestit că s-a certat cu profesoara și a fost dat afară din sala de examen. Dan Capatos a primit nota doar pentru ce a reușit să scrie până în acel moment. Andreea Acatrinei, fostă gimnastă, a avut probleme tot la limba română, unde a primit nota 2,30.

Costel Busuioc, cel care a reușit chiar să câștige un concurs de talente în Spania, a obținut la limba română doar nota 1,20. Pe lista vedetelor care nu au promovat Bacalaureatul se numără și Ionuț Voicu, care a primit nota 1 la examenul de matematică. El s-a prezentat la sesiunea din toamnă unde a obținut nota 3,80, potrivit Cancan.ro.