Evenimentul ZileiActualitateCazul care cutremură România. Gelozia i-a sucit mințile. E ireal la ce a făcut. VIDEO

Cazul care cutremură România. Gelozia i-a sucit mințile. E ireal la ce a făcut. VIDEO

Cazul care cutremură România. Gelozia i-a sucit mințile. E ireal la ce a făcut. VIDEO
Un nou caz cutremurător îngrozește întreaga Românei. Orbit de gelozie, un tânăr a fost la un pas de a provoca o adevărată tragedie.

Orbit de furie și gelozie, un tânăr din Olt și-a pierdut complet mințile. Într-un acces de furie oarbă, acesta și-a snopit în bătaie iubita. Imaginile cutremurătoare au fost surprinse de camerele de luat vedere.

O tânără din Olt, în vârstă de 18 ani, a fost bătută cu bestialitate de iubitul ei, în vârstă de 16 ani, deoarece acesta o suspecta ca are o relație cu tatăl lui. Agresorul și-a lăsat victima să zacă pe marginea drumului.

Scenele terifiante s-au petrecut în Călui, județul Olt. Totul ar fi pornit de la faptul că băiatul o suspecta pe fată pentru că are o relație cu tatăl lui. Suspiciunile acestuia au fost alimentate de faptul că ar fi văzut-o pe fată coborând din mașina familiei lui.

Agresorul a fost oprit de un prieten

Adolescentul a profitat de faptul că tânăra se afla pe marginea drumului, așteptând, cel mai probabil un mijloc de transport. S-a apropiat de ea și a început să o bată. După mai multe lovituri violente, fata a căzut în șanțul de pe marginea drumului, iar agresorul a continuat să o lovească. Acesta a fost oprit de un prieten, martor la scenă, potrivit Gazeta Nouă.

Agresiunea a fost surprinsă de camerele de supraveghere, iar imaginile au ajuns acum în posesia polițiștilor din Olt.

Tânăra a depus o plângere împotriva agresorului, iar o ordonanță de reținere pentru 24 de ore a fost emisă pe numele băiatului. Tânărul urmează să fie joi prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Un caz similar a avut loc în Iași, în urmă cu doar câteva săptămâni

Într-un acces de furie oarbă, un bărbat a încercat să dea cu mașina peste soția sa. Din fericire, femeia a reușit să se salveze în ultimul moment. Aceasta a fost transportată la spital.

Cel care a anunțat incidentul a fost chiar bărbatul. Într-un moment de panică, acesta a sunat la numărul de urgență și-a raportat faptul că a lovit-o pe a sa soție sa cu mașina, acroșând-o cu oglinda de pe partea dreaptă. Acesta a solicitat intervenția Poliției și a unui echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean.


Accesează: