Evenimentul Zilei > Actualitate > Scene terifiante în România! O tânără a fost înjunghiată în plină stradă. Poliția în alertă
Scene terifiante în România! O tânără a fost înjunghiată în plină stradă. Poliția în alertă

Scene terifiante în România! O tânără a fost înjunghiată în plină stradă. Poliția în alertă

O tânără de 21 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori în plină stradă. Agresorul a încercat să fugă.

Agresorul este chiar concubinul fetei. Incidentul a avut loc pe o stradă din cartierul Mărăști din Cluj Napoca. Cei doi s-au certat și, într-un moment de furie, bărbatul a scos un obiect ascuțit și și-a înjunghiat iubita.

Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul atacului. Totul se petrece după o mașină, însă filmul agresiunii poate fi reconstituit. În imagini se vede cum un bărbat lovește pe cineva în mod repetat. Doi copii fug, un altul plânge, probabil din cauza grozăviei la care fusese martor.Imaginile atacului pot fi văzute aici.

Cei trei minori care o însoțeau pe femeie s-au întors acasă și au dat vestea rudelor. Între timp, martorii oculari ai atacului au anunțat poliția și ambulanța.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore și este acuzat de tâlhărie pentru că i-ar fi sustras femeii și o sumă de bani.

Arma cu care a fost lovită femeia nu a fost găsită până în acest moment de oamenii legii.

Cearta celor doi ar fi pornit de la copilul cel mic

Mama victimei susține că cearta celor doi ar fi pornit de la copilul cel mic, de numai un an, care plângea.

A bătut-o, a lăsat-o jos, i-a luat 150 de lei și după aia a înjunghiat-o.(…) Au venit plângând acasa (copiii n.red.) și au spus: ”Mama, a împuns-o Dănuț cu cuțitul!”.

Un echipaj SMURD a transportat victima la o unitate medicală.

”În urma unui conflict spontan între concubini, un tânăr de 25 de ani și o tânără de 21 de ani, ambii din Cluj Napoca, aceasta ar fi fost înțepată în repetate rânduri cu un obiect înțepător într-unul din membrele inferioare. În cauză de desfășoară cercetări pentru stabilirea încadrării juridice a faptei”, a declarat un reprezentant al Poliției citat de Antena 3.

 

 

Armata lui Trump ia cu asalt Washington DC. Trump cheamă un milion de oameni

Monstru sacru al muzicii mondiale, batjocorit de fosta soție: Nu se spală și nu-și face datoria de soț

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: