Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal monstru într-un dispensar. Asistenta acuză că a fost bătută de medic și a făcut pe ea
Scandal monstru într-un dispensar. Asistenta acuză că a fost bătută de medic și a făcut pe ea

Scandal monstru într-un dispensar. Asistenta acuză că a fost bătută de medic și a făcut pe ea

O asistentă a lansat acuzații grave către medicul cu care lucrează de mai multă vreme. Cearta ar fi pornit de la bani

Scandal de zile mari între un doctor și o asistentă. Scenele violente s-au petrecut la dispensarul din comuna Tătărăni, județul Vaslui, iar protagoniste au fost doctorița și asistenta care se îngrijesc de sănătatea localnicilor. Cearta a pornit, conform spuselor medicului Valentina Maniu, de la o greșeală făcută de asistenta Mihaela Iftena. Care ar fi încurcat evidențele femeilor însărcinate din localitate. Eroarea a provocat necazuri în relația cu Casa de Asigurări.

Cealaltă combatantă a disputei a afirmat că, de fapt, cearta a pornit după ce i-a a invocat o mărire de salariu, în condițiile în care gărzi la centrul de permanență de la Oltenești, conform vremeanoua.ro.

Asistenta a spus că a fost atacată de medic și a făcut pe ea de frică. „Am micționat, când s-a repezit la mine cu palma si m-a lovit cu piciorul”, a scris asistenta în plângerea formulată către ITM Vaslui.

„Subsemnata Ifteni Mihaela, vă aduc la cunostintă următoarele: sunt angajatã ca asistent medical generalist, la C.M.I. dr. Maniu Valentina din satul Tătărăni, judetul Vaslui, începând cu data de 01 iunie 2020. În data de 05 noiembrie 2020 a apărut un conflict spontan între mine si doamna doctor Maniu Valentina, pe fondul unor raportări neefectuate, dar care erau efectuate de către mine, conflict în care am fost agresată fizic, psihic si verbal de doamna doctor . Totodată am fost agresată si de fiii dumneaei. Mai exact, m-a acuzat, amenintat cu bătaia (că îi va chema pe fiii ei, ceea ce a si făcut ulterior)”, a acuzat asistenta în plângerea respectivă.

„Mi-au cerut să-mi dau demisia”

Ea a continuat: „În acel moment, tinând cont de faptul că astfel de iesiri ale dumneaei au mai avut loc, am sunat pe sotul meu prin intermediul whatsapp, punându-l de fată cu situatia creată. În acel moment, doamna s-a enervat peste măsură și mi-a smuls telefonul din mână si a plecat către locuinta dumneaei, de unde s-a întors împreună cu fiii dumneai , continuând să mă jignească (târâtură, curvă ordinară, etc), să mă îmbrâncească, lovindu-mă peste față cu palma si să dea în mine cu piciorul.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE