SCANDAL MONSTRU! Cum a închis un primar un dispensar din cauza unei partide de amor cu doctorița

SCANDAL MONSTRU! Cum a închis un primar un dispensar din cauza unei partide de amor cu doctorița

Scandal monstru într-o comună din județul Gorj, unde primarul a închis dispensarul în urma unei relații amoroase pe care a avut-o cu medicul.

Primarul comunei Albeni, din Gorj, a schimbat încuietorile de la ușile Centrului de permanenţă, a sistat apa și căldura, determinând inspectorii sanitari să închidă unitatea medicală. 

Primarul s-a certat cu unul dintre medici și a cerut înlocuirea acestuia, potrivit Digi24.ro.

„Doamna doctor, în timpul gărzilor consuma atât băuturi alcoolice în camera centralei şi fuma” a declarat Ionuț Stan, primarul comunei Albeni

Ne puteți urmări și pe Google News

În spatele acestui scandal ar sta, de fapt, o relație amoroasă dintre primar și doamna doctor, relație despre care însuși primarul a vorbit.

„Mi-a cerut să mă despart de soţie ca să am o relaţie cu dumneai şi i-am spus că acest lucru nu pot să-l fac. A existat o relaţie între mine şi doamna doctor. Nu am crezut că se ajunge aici” a precizat primarul Ionuț Stan.

Pe de altă parte, medicul Ramona Hortopan susține că primarul făcuse o obsesie entru ea

„Să-şi vadă de treaba lui şi de primăria lui şi de familia lui şi să mă lase în pace. Atât. Că eu sunt o doamnă! Am avut o relaţie profesională. Dacă omul a făcut o obsesie din persoana mea, nu e problema mea.”

Între timp, unitatea medicală rămâne închisă, iar cei care au de suferit în urma acestui scandal sunt cei 3.000 de locuitori ai localității.

Până la deschiderea unității medicale, oamenii sunt nevoiți să mearga la cel mai apriopiat dispensar, care se află la 20 de kilometri de comună.