Gălățeanul a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, la solicitarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, care îl anchetează pentru tentativă de omor și rele tratamente aplicate minorului.

Procurorii au probe conform cărora individul și-ar fi agresat fiul de numai șapte luni, în mai multe rânduri, începând din luna mai. Acesta este acuzat că și-ar fi torturat fiul, pe care l-ar fi mușcat și l-ar fi apăsat cu degetele pe față și în zona toracelui, punându-i viața în pericol.

„Faptele bărbatului au dus la afectarea integrităţii fizice şi psihice a propriului copil. Mai mult, în 2 iunie, în timp ce se aflau la locuinţa din Vădeni, comuna Cavadineşti, judeţul Galaţi, bărbatul şi-a bătut din nou copilul, cauzându-i un traumatism cranio-meningo-cerebral cu hemoragie care a avut nevoie de 50 – 55 de zile de îngrijiri medicale”, se spune într-un comunicat de presă al Parchetului Județean Galați.

Cel mai probabil, micuţul va supraviețui cumva, însă va purta groaznicele urme ale torturilor pe care i le-a produs cel care îi este tată pentru tot restul vieţii.

Magistraţii Tribunalului Galaţi au aprobat cererea procurorilor şi au dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor şi rele tratamente aplicate minorului.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale.

 

Cum a scăpat de închisoarea pe viață criminalul care i-a dat foc fetei din Mehedinți

Mesajul criminalului în serie care a incendiat o fată din Mehedinți. Adolescenta se zbate între viață și moarte

Americanii ne ajută să-i prindem pe cei mai periculoși infractori

Descoperire șocantă pe un lac din Tulcea. Poliția, în alertă