Cătălin Botezatu a tăiat porcul de ziua lui. Ce cadou și-a făcut designer-ul

Cătălin Botezatu a tăiat porcul de ziua lui. Ce cadou și-a făcut designer-ul Cătălin Botezatu, răspuns pentru cârcotași. Este sau nu gay. Sursa: Arhiva EVZ

Cătălin Botezatu a renunțat la cluburile de fițe și-a serbat ziua de naștere Maramureș. Designerul a tăiat și porcul, dar nu oricum, ci îmbrăcat în haine de lux.

Cătălin Botezatu nu și-a mai serbat ziua de naștere în cluburile de fițe, ci într-un loc de vis, la Borșa, în Maramureș. El a tăiat porcul, s-a dat cu Mocănița și s-a distrat patru zile în haine de lux, așa cum ne-a obișnuit.

Cătălin Botezatu, petrecere de 4 nopți și 4 zile

Designerul a închiriat un întreg hotel de lux din Maramureș pentru a petrece cu prietenii săi, inclusiv cu Raluca Bădulescu. Distrația a început pe 30 noiembrie seara și se încheie abia pe 4 decembrie dimineața.

Ne puteți urmări și pe Google News
Cătălin Botezatu taie porcul

Cătălin Botezatu, petrecere de lux în Maramureș. A tăiat porcul cu stil. Sursa foto Instagram

Fostul jurat de la „Bravo ai stil” a vizitat Mânăstirea Bârsana, unde s-a rugat pentru sănătate, a mers cu Mocănița și a participat până și la tăiatul unui porc de peste 100 de kilograme. S-au tăiat și câțiva berbecuți în cinstea lui Botezatu.

A avut 120 de invitați

În noaptea de 2 spre 3 decembrie, designerul a organizat o petrecere la restaurantul hotelului de lux, unde au cântat Cocoș de la Călărași și Oana Bont. El a invitat 120 de invitați, printre care și Larisa Udilă, Ștefan Farrell și Stelian Milu.

Ziua de naștere a lui Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu, petrecere de lux în Maramureș. A tăiat porcul cu stil. Sursa foto Instagram

La ora 12.00 noaptea, el a comandat multe șampanii și torturi, ca pe vremea în care petrecea în Bamboo. Din meniu nu au lipsit nici: aperitivele cu slănină, brânză, măslinele, salamul, cârnații, dar și berbecuțul și purcelușul de lapte la proțap.

Cătălin Botezatu a tăiat porcul într-o ținută de 15 000 de euro

Chiar dacă și-a făcut ziua departe de cluburile de fițe, Bozatu a purtat o ținută de 15 000 de euro. El și-a făcut apariția cu un Ferrari, pe care și l-a făcut cadou de ziua lui. Designerul a primit cadouri de mii de euro și de la invitați. Raluca Bădulescu i l-a adus pe faimosul Dj Vielka pentru a face atmosferă.

„De patru zile tot petrecem aici la Maramureș. Am închiriat un întreg hotel. Am prins și 1 Decembrie -Ziua României și ziua mea aici la Borșa, alături de prietenii mei de-o viață! Îmi doresc sănătate, asta îmi doresc cel mai mult!”, a spus Botezatu pentru Click.