Carmen Grebenișan și Alex Militaru au divorțat în secret. Infidelitatea a distrus relația

Carmen Grebenișan și Alex Militaru au divorțat în secret. Infidelitatea a distrus relația Sursă Instagram

Carmen Grebenișan și Alex Militaru au divorțat în secret. Influencerița a spus că va rămâne prietenă cu acesta și că nu este o decizie impulsivă. Ea a declarat că s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni și că nu și-au mai putut salva căsnicia.

Carmen Grebenișan a recunoscut

„Acestea fiind spuse, cred că v-ați dat seama, probabil de ceea ce s-a întâmplat. Eu și Alex am ales să ne separăm de comun acord printr-o modalitate prietenoasă. În scurt timp, eu o să mă mut din locuința pe care o avem împreună. Când o să simt să expun mai multe detalii despre acest subiect în online, o să o fac. Ce vă comunic acum s-a întâmplat deja de câteva săptămâni. Tot ce trebuie să știți este că nu e o decizie impulsivă. Este o decizie rațională, concluzionată în mult timp, pe baza unor motive pe care, evident, nu pot să le expun pentru că țin de intimitatea noastră pe care o respect.

Noi ne înțelegem bine și chiar ținem mult unul la celălalt, dar uneori asta nu este de ajuns. Tot ce trebuie să știți este că nu suntem supărați și nu o să ne vedeți depresivi. Suntem destul de maturi încât să luam această decizie înainte să se ajungă la un moment mai tragic. Am ales să mergem mai departe separat. Vreau să vă mulțumesc că ne-ați susținut atât împreună, cât și separat”, a scris influencerița pe InstaStory.

Carmen Grebenișan

Sursa foto Instagram

Carmen Grebenișan a mai spus că îl va susține în continuare pe Alex Militaru și că se bucură că l-a cunoscut. Ea a declarat că a avut foarte multe de învățat de la el și că este recunoscătoare pentru tot. Cu toate astea, fosta concurentă de la Asia Express nu va mai colabora în online cu fostul soț.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu va mai colabora cu Alex Militaru în online

„Cât despre mine, o să-l susțin în continuare pe Alex Militaru cât de mult pot eu și o să-i ofer mereu ajutorul meu atunci când va avea nevoie. S-a dezvoltat foarte frumos în ultima vreme și mă bucur că a ajuns mai multă lume să-l cunoască, este un băiat cu foarte multă carismă și sper să ajungă cât mai departe în viața asta. Mă bucur că am putut să contribui la ascensiunea lui și să-l ajut cât de mult am putut. Este foarte posibil să ne mai vedeți în clipuri, să mai colaborăm pentru că avem o energie și o prietenie care nu dispare așa, peste noapte, sunt alte motive la mijloc care ne-au determinat să luăm această decizie.

Carmen Grebenișan

Carmen Grebenișan. Sursa foto: Instagram

Să știți că suntem okay și vorbim în fiecare zi, momentan locuim în aceeași casă. Este o despărțire atipică, pe care, posibil mulți dintre voi nu o să o înțeleagă, pentru că lumea este obișnuită să se despartă prin ceartă și situații dramatice. Dar eu țin să cred că avem inteligență emoțională, maturitate și puterea să alegem ceea ce este mai bine pentru noi înainte să se ajungă la momente de ceartă, ură și alte situații care nu ne reprezintă.

Am învățat multe lecții cu tine, Alex și a fost o etapă foarte frumoasă din viața mea, mă bucur că ai făcut parte din ea. Eu cred că o să faci parte în continuare, doar că altfel. Noi o să fim prezenți în online, doar că, în mare parte, separat. În rest, nu pot să mă pronunț pentru că nu știm niciodată ceea ce ne rezervă viitorul, dar tot ce știu este că amândoi avem inima deschisă pentru a primi tot ceea ce este mai bun în viața asta. Peace and love”, a mai adăugat ea.

Carmen Grebenișan, înșelată cu cea mai bună prietenă

Carmen și Alex s-au căsătorit civil în data de 28 august 2021. Evenimentul a avut loc la Primăria sectorului 2 din Capitală, iar martori, dar nași au fost buna sa prietenă, Alina Ceușan, și soțul acesteia, Raul Tișa. Cei doi au mai fost despărțiți în trecut din cauza infidelităților lui Alex Militaru. La momentul respectiv, influencerița a intrat în depresie.