Vedetă a fost înșelată de soț cu cea mai bună prietenă. Scandalul momentului în showbiz

Vedetă a fost înșelată de soț cu cea mai bună prietenă. Scandalul momentului în showbiz Sursă foto: dreamstime.com

Tot mai multe cupluri din România se despart din cauză că unul dintre parteneri a înșelat. Este un obicei din ce în ce mai frecvent și în showbiz-ul românesc. Una dintre cele mai îndrăgite influencerițe a fost și ea înșelată de soțul ei. Nu i-a venit să creadă când a aflat cine este noua iubită a soțului ei.

Înșelatul a început să devină un obicei în showbiz-ul din România și nu numai. Tot mai multe cupluri se despart din această cauză. Chiar dacă viața personală a multor vedete pare să fie perfectă din exterior, de multe ori acest lucru nu este și adevărat. Multe persoane publice au fost înșelate de partenerii lor de viață. Este cazul și uneia dintre viitoarele concurente de la Survivor 2023. Noul sezon va începe pe data de 9 ianuarie.

Vedeta se va deconecta de la tot ce înseamnă rețele de socializare. De asemenea, ea nu va putea vorbi cu persoanele dragi care o vor aștepta acasă. Acest lucru ar putea să o ajute să treacă peste șocul infidelității soțului ei. Faimoasa va petrece următoarele luni din viața ei în jungla din Republica Dominicană în încercarea de a câștiga premiul de 100.000 de euro.

Carmen Grebenișan ar fi fost înșelată de soțul ei, Alex Militaru. Cei doi s-au căsătorit în luna august a anului 2021. Carmen și partenerul ei au decis să facă acest pas destul de repede după ce și-au oficializat relația. Ei au început să formeze un cuplu la începutul anului 2020. Mulți dintre fanii influenceriței au crezut că pentru că se află la început de drum, căsnicia lor va fi presărată cu liniște și armonie. Relația dintre cei doi nu ar fi chiar atât de strânsă pe cât s-ar crede.

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de CARMEN GREBENISAN (@grebenisancarmen)

Carmen Grebenișan ar fi fost înșelată de soț cu una dintre prietenele ei

Se știe că Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au o relație foarte apropiată. Cele două chiar au participat împreună la sezonul trei din Asia Express. Fanii celor două au crezut că acest concurs le-a făcut să fie și mai unite. În ciuda acestor lucruri, Carmen ar fi aflat că soțul ei ar fi înșelat-o chiar cu Alina. Ceușan este și ea o influenceriță celebră din România. După ce Carmen a aflat acest lucru, ea s-ar fi dus de mai multe ori la psiholog pentru că a suferit de depresie.

Carmen le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare că anul 2022 a fost destul de dur în ceea ce privește starea ei emoțională. Vedeta continuă să posteze fotografii în care este împreună cu soțul ei. Acest lucru înseamnă că încearcă să îl ierte pentru greșeala făcută. Femeia nu a vrut să dea mai multe detalii privind acest incident atunci când a fost contactată, potrivit Cancan.ro.