Evenimentul Zilei > Monden > Asia Express devine America Express. Ce provocări îi așteaptă pe concurenți. S-a ales prezentatorul show-ului
Asia Express devine America Express. Ce provocări îi așteaptă pe concurenți. S-a ales prezentatorul show-ului

Asia Express devine America Express. Ce provocări îi așteaptă pe concurenți. S-a ales prezentatorul show-ului

Nouă echipe vor trece prin experiențe unice în drumul către marele premiu. Filmările la al cincilea sezon încep luna aceasta, iar concurenții vor trece prin Mexic, Guatemala și Columbia. Irina Fodor va fi prezentatoarea show-ului.

America Express-Drumul Aurului, cum a fost denumit cel de al cincilea sezon al show-ului de televiziune, va duce nouă perechi de vedete care vor parcurge un traseu spectaculos ce se întinde  pe o distanță de peste 7000 de kilometri. După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu.

Vedetele noului sezon pornesc pe urmele conquistadorilor și urmează să descopere culorile și condimentele din Mexic, să exploreze templele din Guatemala și să descifreze misterele din Columbia.

Jocker-ul surpriză

Regulile sunt deja bine cunoscute: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei, anunță Antena 1.

Un element în plus al acestui sezon este apariția Jocker-ului, pentru care se va juca în primul episod al fiecărei etape. Câștigarea lui va aduce avantaje surpriză, care vor conta foarte mult în clasamentul final. Mutarea pe un alt continent vine cu schimbări majore de cultură și obiceiuri, pe care telespectatorii le vor descoperi odată cu cele 9 cupluri de vedete ce pleacă în această aventură.

Irina Fodor va prezenta show-ul

Cel de-al cincilea sezon al emisiunii va fi prezentat de Irina Fodor care, la fel ca până acum, va fi alături de concurenți pas cu pas, îi va coordona, le va oferi misiuni, dar și mult râvnitele imunități. Poveștile despre locurile spectaculoase în care se va desfășura toată această aventură vor fi aduse în continuare de Oase și Marius Damian.

Filmările pentru cel de-al cincilea sezon sezon America Express – Drumul Aurului vor începe luna aceasta. Antena 1 urmează să anunțe în curând și numele concurenților din noul sezon.

Potrivit unor zvonuri din mediul online printre concurenți s-ar afla și echipele formate din Micutzu și Cătălin Bordea, dar și Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Sore a refuzat să participe, iar Jean Gavril încă nu s-a decis.