Evenimentul Zilei > Monden > A câștigat Asia Express, dar cu ce preț?! Abia acum și-a făcut curaj să vorbească
A câștigat Asia Express, dar cu ce preț?! Abia acum și-a făcut curaj să vorbească

A câștigat Asia Express, dar cu ce preț?! Abia acum și-a făcut curaj să vorbească

Una dintre câștigătoarele Asia Express a povestit că a rămas cu ”sechele” după participarea la unul dintre cele mai populare show-uri TV din România.

Ana Baniciu și Raluk au fost câștigătoarele competiției Asia Express. Dar orice victorie și orice experiență inedită vine cu un anumit preț. Astfel, Ana Baniciu, concurentă a emisiunii ”Te Cunosc de Undeva” povestește că a rămas cu fobii după aventura din inima Asiei.

„Am rămas o problemă după gândacul din Asia Express, nu mai pot să înghit pastile foarte mari, cum sunt cele de imunitate, care sunt destul de măricele. Eu nu am cum să înghit așa ceva”, le-a spus Ana Baniciu fanilor pe Instagram.

Ana Baniciu a mai povestit că participarea la Asia Express a fost o experiență minunată, care a ajutat-o să înțeleagă multe lucruri despre propria persoană și să se descopere mult mai bine.

„Am plecat în Asia inconștientă, dornică să îmi aflu limitele, să văd cum reacționează mintea și corpul meu la ce urma să fie cea mai frumoasă, dar și cea mai dificilă experiență din viața mea! Am aflat că sunt mult mai puternică decât credeam și că atunci când îți dorești din tot sufletul și te bucuri de călătorie, cu bune și rele… universul lucrează în favoarea ta! Așadar, mulțumesc @asiaexpressromania pentru călătoria care m-a schimbat total viziune, care m-a învățat să prețuiesc lucrurile simple și să simt mai mult”, spunea Ana Baniciu, la puțin timp după finala emisiunii Asia Express, difuzată de Antena 1.

Ana Baniciu are responsabilități foarte mari

Faptul că este fiica celebrului Mircea Baniciu, Ana este foarte atentă la comportamentul său și la modul în care se prezintă în spațiul public.

„Purtând numele de Baniciu, am o responsabilitate foarte mare. Spre exemplu, eu nu aș putea să pozez niciodată în Playboy. Nu că mi-aș dori, dar zic așa ca idee. Dar dacă mi-aș dori să pozez într-o revistă de genul, deșucheată, nu aș putea pentru că ar fi un mare haos și ar fi numele tatălui meu în joc.

Exagerez acum, dar asta se întâmplă în general. Nu pot să fac lucruri wow. Trebuie să am mereu responsabilitatea asta pe umeri și să fiu conștientă că totuși îl pot face de râs”, a declarat Ana Baniciu.