Evenimentul Zilei > Monden > Bodi vrea bani de la Bianca. Ce sumă uriașă i-a cerut fostul soț
Bodi vrea bani de la Bianca. Ce sumă uriașă i-a cerut fostul soț

Bodi vrea bani de la Bianca. Ce sumă uriașă i-a cerut fostul soț

Milionarul Alex Bodi și fosta sa soție Bianca Drăgușanu au ajuns din nou în Instanță după ce vedeta ar fi mințit în fața judecătorilor.

Alex Bodi a ajuns din nou cu Bianca Drăgușanu în instanță. De data aceasta, afaceristul este cel care a chemată în instanță pe frumoasa blondă.

Se parte că de această dată „meciul” dintre cei doi ar putea dura ceva mai mult decât de obicei.

Milionarul este cel care a depus o plângere împotriva blondei. Alex Bodi o acuză pe Bianca Drăgușanu de mărturie mincinoasă în fața judecătorilor.

Cum s-a ajuns până aici? După multe reprize și și meciuri foarte grele disputate de cei doi, foști soți nu vor să renunțe la orgoliul lor.

Bianca Drăgușanu ar fi declarat în fața anchetatorilor DIICOT mai multe lucruri despre activitățile lui Bodi. Ea le-ar fi dezvăluit acestora că fostul ei soț se ocupă cu prostituția.

De asemenea, blonda ar mai fi insinuat, conform spuselor avocatului lui Bodi, că acesta este pregătit mereu să dea mită pentru a scăpa din belele.

Este vorba de lucruri care fac trimitere la saci de bani, lingouri de aur şi fete duse la prostituție.

Bianca Drăgușanu susține că a dezvăluit doar ce a auzit de la însuși Alex Bodi. Acesta din urmă se consideră, însă, calomniat.

Citește și: Un nou proces pentru Alex Bodi. De această dată nu el este pârâtul

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, din nou în instanță

Avocatul lui Bodi a detaliat ce a spus femeia în fața procurorilor.

„Că dl. Bodi Alexandru duce lună de lună la Londra sume între 100 şi 200 de mii de euro, că are multe lingouri de aur, că a avut nu ştiu câte iubite pe care le-a exploatat, că ştie că fosta soţie este o femeie exploatată de el, lucru neadevărat, că dl. Bodi ar avea pungi de bani pregătite ca el să iasă din arest la domiciliu, adică, mai pe româneşte, dl. Bodi este un mituitor care foloseşte banii să faciliteze mituirea unor judecători, că numai ei pot să-l pună liber, nu?”, spune avocatul Dancu despre declarația dată procurorilor de Bianca Drăgușanu.

Ea ar fi făcut aceste mărturisiri când a fost audiată ca martor în dosarul de proxenetism în care este anchetat fostul ei soț, scrie Antena3.

Acesta a decis că va cere despăgubiri de 200 de mii de euro de la fosta lui parteneră, pe numele căreia a depus plângere pentru mărturie mincinoasă. Cât despre o împăcare între cei doi, momentan iese din din discuție.

„Doamne fereşte, mai bine mă înjuraţi de mamă”, a spus Bodi, când a fost întrebat despre o eventuală împăcare cu Drăgușanu.

Nici aceasta nu ia în calcul împăcarea cu fostul partener, pe numele căruia a depus plângere pentru violenţe.

Citește și: Alex Bodi, replică pentru Bianca Drăgușanu: „Am o gramadă de dovezi”