Evenimentul Zilei > Monden > Alex Bodi, replică pentru Bianca Drăgușanu: „Am o gramadă de dovezi”
Alex Bodi, replică pentru Bianca Drăgușanu: „Am o gramadă de dovezi”

Alex Bodi, replică pentru Bianca Drăgușanu: „Am o gramadă de dovezi”

Alex Bodi a ținut să-i dea o replică fostei sale soții, Bianca Drăgușanu, după ce aceasta l-a acuzat că a bătut-o în timpul celor doi ani și jumătate de mariaj.

Alex Bodi a ținut să-i dea o replică fostei soții, Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu susține că are imagini compromițătoare cu aceasta. El a precizat, însă, că nu intenționează să le facă publice. Alex Bodi a reacționat după ce fosta soție a declarat public că a agresat-o vreme de doi ani și jumătate. Acum, Bianca Drăgușanu spune că se teme de el.

Alex Bodi, replică pentru Bianca Drăgușanu

Într-o declarație pentru Antena 3, Alex Bodi a povestit că are mai multe fotografii compromițătoare cu starleta.

„Nu vreau să-i fac rău, că dacă voiam am o gramadă de dovezi şi ipostaze. Vreau să stau cât mai departe de acest scandal mediatic şi am vrut să o ignor. Îmi trăiesc viaţa diferit”, a spus Alex Bodi pentru Antena 3.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au ajuns din nou la scandal după ce starleta a povestit că a fost bătută pe timpul mariajului. Ea a afirmat că a făcut plângere împotriva lui Bodi și că va merge cu aceasta până la capăt.

„Este un dosar penal şi probabil acum a primit inştiinţare. De această dată voi face ce nu am făcut de celelate dăţi, voi merge până la capăt”, a spus Bianca Drăguşanu.

Vedeta vorbește de șantaj

Vedeta a comentat apariția unei fotografii în care apare cu vânătăi, despre care susține că sunt consecințele unei operații estetice.

Bianca Drăgușanu a declarat că se simte șantajată, lăsând să se înțeleagă că în spate s-ar afla Alex Bodi. Ea a refuzat să facă vreo acuzație, însă a atras atenția că acest tip de fapte sunt pedepsite de lege.

„Sper să nu se întâmple asta, pentru ca dacă se întampla asta, vor fi pedepsite de lege. Cutia Pandorei s-a deschis cu poza cu mine. De când am făcut o blefaroplastie, de acum un an de zile. Poza care nu a fost dată cu acordul meu şi care a fost făcută fără ca eu să ştiu. A fost făcută într-un videocall, e un screenshot. Şi a fost dată să justifice alte poze ale mele şi alte actiuni”, a declarat Bianca Drăguşanu.

În acest context, vedeta a precizat că poate aduce documente oficiale, de la IML care să ateste agresiunile pe care le-a suferit.

Citește și:

Bianca Drăgușanu, bătută de fostul soț! Imagini șoc cu vedeta

Alex Bodi iese la atac. Cum comentează pozele cu Bianca Drăgușanu tumefiată