Alex Bodi a chefuit trei zile și trei nopți în arest la domiciliu. Alex Bodi se bucură cât poate de arestul la domiciliu. Iar banii nu sunt o problemă. Cum nu are prea multe lucruri de făcut, afaceristul a pus la cale o petrecere de zile mari.

Nu una obișnuită, pentru că zaiafetul a durat trei zile și trei nopți. Mai mulți invitați de seamă nu au lipsit de la cheful din vila lui Alex Bodi din Tunari.

Deși se află sub această măsură, Alex Bodi trăiește pe picior mare.

Și nu se sfiește să o arate. Weekendu-ul trecut a dat o petrecere ca la carte, cu mulți invitați, scrie Cancan. Băuturi sofisticate și mâncăruri scumpe au fost din abundență. Iar cuvântul de ordine a fost distracția.

Iar ca peisajul să fie complet și petrecerea una reușită, Alex Bodi a avut și invitați de seamă.

La cheful de trei zile și trei nopți din vila din Tunari atmosfera a fost animată de maneliști celebri. Nu au lipsit Florin Salam, Elis Armeanca și Tzancă Uraganul.

Alex Bodi a chefuit trei zile și trei nopți în arest la domiciliu. La petrecere au venit maneliști celebri precum Florin Salam

Bineînțeles că un astfel de eveniment opulent l-a costat pe afacerist o mulțime de bani. Dar banii nu par să fie o problemă nici măcar în situația actuală în care se află Bodi.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE