Evenimentul Zilei > Justitie > Un nou proces pentru Alex Bodi. De această dată nu el este pârâtul
Un nou proces pentru Alex Bodi. De această dată nu el este pârâtul

Un nou proces pentru Alex Bodi. De această dată nu el este pârâtul

Controversatul om de afaceri, Alex Bodi, implicat într-un mega-dosar de trafic de persoane și proxenetism și-a chemat, scum, fosta soție în instanță.

Bodi duce acum o altă luptă în instanță și cu fosta parteneră de viață, Iulia Sălăgean. Acuzat că a agresat-o, el a contraatacat.

Afaceristul a deschis pe rolul judecătoriei din Mediaș, o acțiune în instanță. Aceasta are ca obiect stabilire domiciliu minorului, iar în dreptul pârâtului figurează numele Iuliei Sălăgean. Se pare, fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar vrea ca fiica lui să locuiască alături de el, în vila din Pipera, acolo unde acesta se află în arest la domiciliu.

Copilul a mai fost subiectul disputei cu câteva săptămâni în urmă

Controversa dintre Alex Bodi și fosta lui soție a avut loc în urmă cu câteva săptămâni. Femeia venise să-și ia fetița de acasă de la Bodi, doar că acesta nu ar fi fost de acord. Iar de aici și până la un scandal nu ar mai fi fost mult. În momentul în care Iulia a ajuns în fața casei lui Bodi, acesta i-ar fi spus că nu-i permite să plece cu fetița. În acel moment, Iulia ar fi încercat să intre în casă, doar că Bodi ar fi bruscat-o. La întreaga scenă ar fi asistat fiica lor, care plângea.

Un nou proces pentru Alex Bodi. Afaceristul contraatacă

Era rândul mamei să stea cu fetița, doar că Alex Bodi nu voia să se despartă așa repede de fiica lui. Bodi voia să meargă într-un centru comercial. La ora 14:30 Iulia a ajuns la casa afaceristului, dar Bodi ar fi închis porțile ca ea să nu poată ieși. Lucrurile s-ar fi calmat doar în momentul în care Iulia a început să țipe după ajutor.

„Punctul meu de vedere este că evenimentul sau incidentul este un fake news, creat de către fosta doamnă Bodi. Aceasta a venit ilegal pe proprietatea clientului meu. Aceasta a încălcat legea şi hotărârea judecătorească care îi interzicea să ia legătura cu clientul meu. În mod fals a informat opinia publică că ar fi fost agresată sau că ar fi fost jignită de către cel pe care îl apăr. În realitate, nu a existat niciun incident de nicio natură.

Şi-a creat în mod fals un pretext, iar noi am anunţat imediat poliţia care a sosit în câteva minute la faţa locului. Ofiţerii de poliţie au întocmit documentele legale pe baza vizionării tuturor filmărilor făcute de camerele de înregistrare. Ei au constatat fără echivoc că acesta nu are absolut nicio implicare în aşa-zisul eveniment, a declarat avocatul Cătălin Dancu pentru o televiziune din România, potrivit Cancan.