Evenimentul ZileiMondenBianca Drăgușanu, răsfăţ total pentru micuța Sofia Natalia. FOTO

Bianca Drăgușanu, răsfăţ total pentru micuța Sofia Natalia. FOTO

Bianca Drăgușanu, răsfăţ total pentru micuța Sofia Natalia. FOTO
Bianca Drăgușanu își răsfaţă foarte mult fetiţa pe care o are din căsnicia cu Victor Slav. Sofia Natalia a avut parte de cel mai frumos cadou din partea mamei sale. Un căţel rasa pomeranian.
Bianca Drăgușanu a fost plecată din ţară pentru mai mult timp. În Dubai cu posibile afaceri și apoi, în Maldive. Iar acum, potrivit imaginilor de pe Instagram, îşi dedică timpul fiicei sale Sofia.
Din prima sa căsătorie, cea cu Victor Slav, Bianca Drăgușanu are o fetiță, pe micuța Sofia Natalia. În perioada cât ea a fost plecată în vacanță, fetița a stat cu tatăl ei. Reîntoarsă acasă, Bianca Drăgușanu a adus-o înapoi pe Sofia în apartamentul ei și și-a propus să o răsfețe maxim. Așa că, aseară, fetița a avut parte de cea mai mare surpriză din viața ei.

Bianca Drăgușanu i-a făcut un cadou inedit: un căţel din rasa pomeranian

La ușă a sunat cineva iar, spre surprinderea puștoaicei, un tânăr și-a făcut apariția, ținând în brațe o pufoșenie de cățel, rasa pomeranian.

Imediat ce l-a văzut, micuța Sofia a fost extrem de încântată, exclamând: „Cățelul!”. Apoi pur și simplu nu s-a mai putut opri din țopăit, absolut încântată de frumosul cătel. „E așa mic”, mai spune fetița.

Bianca Drăguşanu a insistat ca fiica sa să-i găsească şi un nume. Sofia a exclamat: „Pufișor”. ”E cam lung, poate găsim altul”, spune Bianca.

Imediat a lansat pe Instagram un dialog cu fanii în căutarea numelui potrivit pentru prospătul căţel.
În ultmia imagine căţelul este aşezat într-o geantă Hermes, asta aşa pentru a stârni niscaiva invidii. Aşa că Pufișor a și fost dus în prima sa plimbare cu mașina, într-o poșetă Hermes, în care se pare că acesta a încăput la fix, conform cu cele relatate de retetesivedete.
Legat de educaţia fetiţei, Bianca Drăguşeanu a declarat: “Singurul om pe care nu-l poate manipula sunt eu. În rest, îi face knock-out pe toți cu trei lacrimi de crocodil. La mine nu funcționează, pentru că antrenamentul e făcut și pe mine nu mă impresionează lacrimile”, a declarat Bianca la un post de televiziune.

Accesează: