Evenimentul ZileiActualitateCunoscutul interlop Ghenosu se distrează cu judecătorii. Ce a solicitat în instanță

Cunoscutul interlop Ghenosu se distrează cu judecătorii. Ce a solicitat în instanță

Cunoscutul interlop Ghenosu se distrează cu judecătorii. Ce a solicitat în instanță
Cunoscutul interlop Ghenosu - Florin Ghinea - a cerut judecătorilor să reaudieze martorii dintr-un proces pe motiv că nu a fost atent la declarațiile pe care le-au dat aceștia.

Aflat în pușcărie, cunoscutul interlop Ghenosu se distrează formulând cereri care mai de care mai năstrușnice pentru instanțele în care este judecat.

Unul dintre cei mai temuți interlopi, Florin Ghinea, Ghenosu, a solicitat judecătorilor să reia o ședință de judecată în care este inculpat. El și-a justificat cererea arătând că n-a înțeles prea bine ce au spus martorii care au fost audiați, conform Spy News.

Judecătorii i-au respins cererea pe care a formulat-o periculosul interlop, însă i-au permis să-și fotocopieze dosarul pentru care este judecat.

„Încuviințează inculpatului Ghinea F.N. fotocopierea întregului dosarul. Respinge cererea inculp. G.F.N. privind reaudiere martorilor audiați în perioada cât a participat la ședința de judecată”, se arată în dispozitivul întocmit de magistrați.

Extrădat din Marea Britanie

Florin Ghinea, zis Ghenosu, a fost adus în țară, din Marea Britanie, la începutul anului trecut. El a petrecut o perioadă de doi ani într-un penitenciar britanic. În 2018, el a fugit din țară, de sub nasul anchetatorilor, chiar înainte de o descindere la locuința sa.

Drept urmare, Ghenosu a fost dat în urmărire și a fost reținut în Marea Britanie, în timp ce se antrena într-o sală de sport. După doi ani, în februarie 2020, interlopul a fost adus în țară.

Conform DIICOT, Florin Ghinea este acuzat de comiterea mai multor infracţiuni. Este vorba despre constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, proxenetism, spălare de bani. De asemenea anchetatorii susțin că acesta a comandat și săvârșirea unei crime.

Acuzațiile împotriva periculosului interlop Ghenosu

Considerat unul dintre cei mai periculoși interlopi români, Ghenosu își punea executanții să-i execute ordinele fără crâcnire. Astfel, ca să-și demonstreze loialitatea, aceștia erau obligaţi să bea sângele duşmanilor săi ori chiar din rănile sale.

Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Română, Florin Ghinea a obținut bani din prostituţie şi clonare de carduri.

În anul 2007, el a fost arestat în Franța și adus în România, însă la scurtă vreme a fost pus în libertate de instanță. Ani la rând a terorizat municipiul Târgovişte, orașul său de baștină. Faptele sale au făcut înconjurul României.


Accesează: